Creditul online reprezintă cea mai simplă și eficientă modalitate de a obține bani rapid pentru nevoile tale. Trebuie să rezolvi urgent o problemă, nu te descurci să-ți plătești facturile într-o lună, vrei să pleci în vacanță sau să cumperi un cadou pentru aniversarea unui prieten? Iată cinci pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa un împrumut online într-un mod ușor și convenabil:

  • Stabilește ce sumă vrei să împrumuți

Dacă ai nevoie rapidă de bani, poți aplica pentru un credit online accesând pagina web a finanțatorului. Este important să știi că, de regulă, împrumutul nu are o valoare foarte mare deoarece rolul său presupune acoperirea cheltuielilor ce nu suportă amânare. Așadar, în cazul în care știi ce vei face cu banii, tot ce trebuie să faci este să selectezi suma pe care îți dorești să o împrumuți.

  • Completează online cererea de creditare

Întregul proces se desfășoară online, inclusiv completarea și semnarea documentelor. Prin urmare, pe pagina instituției de credit vei găsi un formular pe care trebuie să-l completezi cu datele tale personale. În principiu, acesta cuprinde detalii uzuale, însă este absolut necesar să menționezi numărul de telefon, adresa de e-mail și contul bancar.

  • Transmite creditorului documentele necesare

Unul dintre marile avantaje ale creditului online este acela că nu necesită foarte multă birocrație. Totuși, după completarea aplicației pe website-ul instituției și verificarea corectitudinii datelor, trebuie să transmiți prin intermediul e-mail-ului o copie scanată sau o fotografie a buletinului/cărții de identitate și un extras de cont bancar.

  • Alege termenul de rambursare a împrumutului

Cele mai citite articole

Spre deosebire de alte tipuri de credite, cel online se acordă pe perioade scurte de timp, de obicei de către instituțiile financiare nebancare. În funcție de suma împrumutată, poți alege un interval de rambursare cuprins între 7 și 30 de zile. Practic, poți să restitui integral creditul în doar o lună sau, după caz, poți face plăți minime lunar. Totodată, dacă este necesar, ai posibilitatea de a prelungi perioada de rambursare contra unei taxe de amânare a împrumutului.

  • Așteaptă aprobarea creditului și primirea banilor în cont

Odată ce ai finalizat înregistrarea cererii tale, instituția financiară va analiza solicitarea ta. Dacă nu există niciun fel de probleme, împrumutul poate fi aprobat chiar și în numai 15 minute. Se poate însă, dacă aplici pentru credit într-o zi nelucrătoare ori pe parcursul nopții, să primești un răspuns în prima zi lucrătoare sau la începerea programului de lucru, după caz.

Nu trebuie să faci niciun drum la sucursala instituției, ci banii îți vor fi virați direct în cont, instant ori în cel mult 48 de ore. Contractul de credit se generează automat, conform cererii completate și aprobate ulterior. Atât de simplu este să obții un credit online, de oriunde te-ai afla!

Pe lângă faptul că este extrem de ușor să aplici pentru un astfel de împrumut, odată ce devii clientul in instituției de credit lucrurile se simplifică și mai mult. Astfel, dacă vei dori să soliciți un credit nou trebuie doar să te autentifici în cont, ceea ce înseamnă că vei avea și mai puțin pași de parcurs. Online, fără impedimente, justificări sau garanții, poți să-ți rezolvi orice problemă financiară într-un mod mai convenabil decât ți-ai putea imagina!

Cele mai citite articole