5 SITUAŢII ÎN CARE REZOLVI PROBLEMELE CU AJUTORUL CAMERELOR SPION

Tot mai multe persoane aleg să utilizeze camere spion din diverse motive, astfel încât să poată determina modul în care o anumită acţiune se desfăşoară. Camerele spion trebuie însă folosite corect astfel încât să nu implice probleme legale şi acesta este un aspect pe care fiecare persoană care cumpără astfel de dispozitive trebuie să îl ia în calcul.

CUM SE AMPLASEAZĂ CAMERELE SPION CORECT ŞI LEGAL?

Sunt mai multe locuri în care nu se pot folosi camere spion, după cum urmează:

–    în băi proprii, în locuinţe;

–    în băi publice;

–    în cabinele de probă;

–    în dormitor;

–    în locuri în care oamenii se schimbă de haine;

–    în vestiare;

–    în dressinguri care sunt organizate sub forma unei camere;

–    în orice loc care ar putea periclita intimitatea unei persoane.

Cele mai citite articole

Camerele spion pot fi însă amplasate în spaţii precum bucătăria, livingul, camera copilului, spaţiile de birouri, holurile casei sau holurile companiei. Aceste camere sunt extrem de utile în următoarele situaţii:

1.Verificarea comportamentului bonei

Comportamentul bonei copilului este foarte important pentru că niciun părinte nu îşi doreşte ca micuţul lui să fie maltratat sau să i se vorbească urât. Dacă bona este internă, camera nu poate fi pusă în dormitorul ei, dar poate fi amplasată în orice cameră din casă, excluzând baia. În acest sens, se recomandă ca la cameră să fie ataşat şi un microfon.

2. Verificarea respectării programului în firmă

Atunci când un manager se gândeşte că angajaţii săi nu îşi respectă programul, poate utiliza camere în companie astfel încât să obţină cele mai bune rezultate şi informaţii relevante. Va putea amplasa aceste camere în toate spaţiile de birouri şi de activităţi, mai puţin în băi şi în vestiare, dacă există şi poate vedea astfel încât de mult timp petrec angajaţii la birou, muncind.

3. Utilizarea camerelor pentru suspiciunea de furt

Atunci când angajatorul suspectează că cineva din firmă îl fură, utilizarea camerelor pentru a obţine dovezi în sensul acesta, este cea mai bună variantă. Este recomandat însă ca angajaţii să nu ştie de prezenţa acestor camere pentru că altfel vor avea un comportament cât mai natural şi vor înceta orice activitate frauduloasă ştiind că sunt urmăriţi.

4. Camere spion pentru verificarea partenerului de viaţă

Atunci când unul dintre parteneri ajunge acasă şi descoperă lucruri suspecte cum ar fi un parfum nou, obiecte mutate, urme de ruj sau alte astfel de elemente care pot trezi suspiciuni, pot utiliza camerele spion pentru a vedea ce se întâmplă în lipsa lui. Chiar dacă este vorba despre un cuplu, regulile anterior menţionate cu privire la amplasarea camere se vor respecta.

5. Camere spion pentru verificarea copiilor

Aceste camere sunt utilizate în special pentru adolescenţi. Atunci când părinţii suspectează că adolescentul fumează, consumă substanţe interzise, are relaţii nepotrivite sau chiuleşte, camerele spion sunt cea mai bună soluţie prin care părinţii pot afla ce face copilul cât timp ei sunt la serviciu, astfel încât să poată interveni cât mai rapid.

Cele mai citite articole