Industria bicicletelor electrice se dezvolta cu o viteza frenetica si, prin urmare, ca in orice industrie progresiva, gama de produse pe care le ofera spre vanzare magazinul online Monkey Board, este in crestere, si in prezent, include  biciclete electrice pliabile.

Bicicletele electrice pliabile nu sunt doar o versiune imbunatatita a unei biciclete traditionale, ci au si o estetica speciala, cu o forma eleganta si gratioasa.

Tipurile de dispozitive de acest fel nu sunt doar rapide si manevrabile, ci sunt si foarte practice pentru transport. De regula, bicicletele electrice din aceasta gama, au doar cadrul pliabil, deoarece nu este necesara transformarea altor elemente structurale. 

Pe langa cadru, coarne si pedalele au si un motor electric. Pastrarea formei si retinerea elementelor pliabile este asigurata prin utilizarea unor elemente speciale de blocare. Cand bicicleta electrica revine la pozitia sa initiala de functionare, elementele de blocare ofera capacitatea de a mentine rigiditatea structurala.

Biciclete electrice – Avantaje

Bicicletele electrice pliabile au mai multe avantaje fata de bicicletele electrice cu un design complet conventional. Nu orice bicicleta electrica poate fi transportata intr-o masina sau in metrou in timpul orei de varf, avand in vedere cat de aglomerat este traficul in acel moment. 

In acelasi mod, nu cu orice bicicleta electrica poti veni la locul de munca, depozitand-o ulterior undeva intr-un colt retras, de exemplu, sub un birou – departe de ochii sefilor. Cand este pliata, volumul acesteia poate scadea cu pana la 35-70 la suta. 

Cele mai citite articole

Aceasta abilitate a dispozitivului pliabil ofera un mare avantaj intr-o situatie in care exista un spatiu destul de limitat pentru depozitarea unui vehicul sau necesitatea transportarii unei biciclete electrice in portbagajul unei masini. 

De asemenea, un astfel de mijloc de transport, este ideal pentru persoanele care locuiesc in apartamente mici sau in blocurile cu multe etaje.

Biciclete electrice – Caracteristici

De obicei, o bicicleta electrica pliabila poate fi impachetata compact in mai putin de un minut. Acest lucru indica faptul ca un astfel de vehicul poate fi pliat foarte rapid, fara probleme si aproape instantaneu te poti urca intr-un metrou, autobuz sau un alt vehicul, care circula in mediul urban.

Majoritatea bicicletelor pliabile electrice, pot fi pliate la dimensiunea unei valize mici si nu cantaresc mai mult decat bagajele de calatorie obisnuite. Asemenea modele pot fi purtate cu tine intr-o mana, fara dificultati. 

Versatilitatea si compactitatea sunt calitati deosebit de apreciate de fiecare biciclist. Incarcarea bateriei unei biciclete electrice dureaza aproximativ 45 km, dupa care poti continua sa te deplasezi folosind pedalele. Plierea are loc in doar cateva miscari simple. 

Cablarea motorului electric are protectie suplimentara si nu se deterioreaza la pliere. Pentru transportul cel mai confortabil, poti utiliza genti speciale. Poti discuta toate detaliile legate de vanzarea de biciclete electrice pliabile, cu managerii magazinului online Monkey Board. 

Cele mai citite articole