AXIGEN Mail Server – cel mai inovator produs la Premiile IT&C; ale Romaniei

AXIGEN Mail Server, solutia de mesagerie electronica dezvoltata de Gecad Technologies a fost desemnata „Cel mai inovator produs romanesc” in cadrul Premiilor IT&C; ale Romaniei pentru anul 2006.
Prima versiune AXIGEN a fost lansata comercial la Londra, la LinuxWorld Expo, la sfarsitul anului 2005. In prezent, produsele romanesti din gama AXIGEN sunt distribuite la nivel mondial prin 65 de parteneri din 48 de tari.

Cele mai citite articole

Singurul dezvoltator roman de servere de email a anuntat recent semnarea unui parteneriat tehnologic cu unul dintre producatorii de renume mondial de solutii hardware si software pentru retele de calculatoare, corporatia Sun Microsystems, Inc. In urma semnarii acestui document, AXIGEN a devenit Partener Asociat in cadrul Programului Sun Partner Advantage for Independent Software Vendors.

Investitiile in dezvoltarea si promovarea tehnologiei si produselor AXIGEN s-au ridicat la 3,5 milioane de euro pana la finalul lui 2006, pentru acest an fiind preconizate investitii de inca 1,5 milioane euro in cercetare-dezvoltare.
De asemenea, in planurile de dezvoltare ale companiei sunt incluse si incheierea de noi parteneriate tehnologice si comerciale cu nume mari din industria IT mondiala dar si romaneasca.

Cele mai citite articole