Ce este tehnica anti-foc si cum ajuta constructiile?

Tehnica antifoc reprezinta un set de mijloace constructive care previn  consecintele expunerii oamenilor la factorii periculosi ale unui incendiu si pentru a limita pierderile provocate de incendii.

Tehnica antifoc isi indeplineste functiile fara actiuni umane si fara un impuls de comanda din instalatiile automate ale sistemului de detectare a incendiilor.

Tehnica-antifoc.ro furnizeaza sisteme de protectie pasiva impotriva incendiilor. Sistemele respecta cerinte si standarde stricte, oferind siguranta si durabilitate in timpul instalarii. Sistemul de tehnica antifoc este unul dintre cele mai puternice, mai fiabile si mai durabile sisteme de izolare ignifuge de pe piata. 

Tehnica-antifoc.ro – Avantaje

Sistemul oferit de tehnica-antifoc.ro are urmatoarele avantaje:

  • Izolare termica unica si protectie impotriva incendiilor;
  • Material rezistent si usor, care nu necesita cadre de sprijin;
  • Instalare usoara. Sistemele au dimensiuni standard sau personalizate;
  • In timpul unui incendiu periculos, focul si fumul nu sunt emise datorita structurii incombustibile a materialului.

Sistemul de protectie pasiva la foc este proiectat pentru a rezolva sarcinile de protectie impotriva incendiilor – crearea unui ecran si protejarea impotriva temperaturilor extrem de ridicate, avand in acelasi timp o greutate usoara, fara a face compromisuri asupra calitatii si sigurantei.

Materiale rezistente la caldura, dezvoltate pe baza experientei bogate

Cele mai citite articole

La organizarea protectiei pasive impotriva incendiilor, nu trebuie sa existe erori. Standardele si cerintele se schimba, iar respectarea acestor prioritati fac ca  tehnica-antifoc.ro sa fie partenerul cel mai apropiat in crearea celui mai bun rezultat. 

Aceasta inseamna furnizarea continua a serviciilor de calitate ridicata, precum si a produselor, consumabilelor fiabile si flexibile. De asemenea, fac tot posibilul pentru a face ca sistemele de protectie pasiva la foc sa fie usor de instalat.

Experienta si intelegerea industriei pasive de protectie impotriva incendiilor, le permite sa ramana mai departe in tendintele pietei, sa detina inovatii si produse de inalta calitate.

Protectie  pasiva la foc 

Protectia pasiva impotriva incendiilor este un element integrant al protectiei structurale impotriva incendiilor si a sigurantei impotriva incendiilor in cladiri. Protectia pasiva urmareste sa blocheze raspandirea focului in pereti, podele, usi si ignifuge, precum si sa protejeze structurile de sustinere ale cladirilor, cum ar fi coloane si grinzi.

Scopul sistemului de protectie pasiva impotriva incendiilor este de a asigura ca focul este continut intr-un compartiment specific de incendiu si, de asemenea, sa se asigure ca rezistenta la foc a structurii de sprijin nu atinge un nivel critic.

Protectia activa impotriva incendiilor este o parte integranta a oricarui sistem de siguranta impotriva incendiilor si se caracterizeaza prin necesitatea unui anumit grad de miscare si reactie pentru munca. Sistemele de evacuare a fumului sunt foarte des utilizate in cladirile mari. 

Scopul lor este de a elimina fumul dintr-o cladire care arde, de a imbunatati vizibilitatea si de a facilita evacuarea din cladire. Aceste sisteme utilizate de tehnica-antifoc.ro sunt utilizate in aproape toate tipurile de cladiri, atat comerciale, cat si rezidentiale. 

Cele mai citite articole