Cumpararea sau vanzarea de bunuri imobiliare pentru majoritatea oamenilor este cea mai mare investitie in viata. Procesul in sine consta intr-o cantitate mare de informatii, iar luarea deciziilor si contractarea, plata si transferul de proprietate pot fi dificile si riscante. 

In plus, cei mai multi clienti isi dau mai tarziu seama ca imobilele nu le indeplinesc pe deplin nevoile, insa dupa cumparare, sunt nevoiti sa se mute si sa stea o perioada in locuinte recent dobandite.

Clientii de afaceri pot fi si mai predispusi la alegerea gresita, deoarece proprietatea improprie poate duce la profituri mai mici, costuri mai mari si chiar poate complica procesul de afaceri. Desigur, nu va fi nimic rau daca vei intra pe site-ul Imopont si vei solicita detalii de pret ale licitatiilor imobiliare. 

Despre Imopont

Daca esti foarte bun in finante, legislatie, constructii civile, arhitectura, eficienta energetica, demografie, transport, relatii contractuale si proceduri administrative, procesul de cumparare sau vanzare de bunuri imobiliare va fi rapid si usor.

Desigur, toate aceste cunostinte sunt cu greu cunoscute de o singura persoana, dar exista o solutie. In ceea ce priveste chestiunile juridice, se angajeaza intotdeauna o firma de avocatura care sa te consilieze si sa iti reprezinte interesele. 

Asadar, daca vrei sa cumperi o proprietate, ai nevoie de cei care vor face o treaba foarte importanta si dificila pentru tine – aceasta fiind agentia de licitatii autorizata Imopont.

Echipa de inalta calitate are un grup de experti din diverse domenii, care vor verifica din timp fiecare obiect imobiliar si dupa descrierea dorintelor tale, procesul va fi intr-adevar rapid si usor, iar incheierea contractelor, tranzactiilor si transferul fondurilor se face in siguranta.  

Examinarea ofertelor si pregatirea bunurilor imobiliare

Imobilul oferit pe piata de Imopont este sigur, variind de la conditiile tehnice si toate permisele necesare pentru obiectul specificat, pana la probleme posibile cu bancile sau institutiile statului. Acesta este un fundament bun pentru ca o afacere sa mearga fara probleme si fara riscuri.

In plus, fiecare proprietate este verificata de mai multe ori, inainte de a intra pe piata si inainte de a semna contractul de vanzare, deoarece circumstantele se schimba foarte des. 

AImopont poate stabili pretul imobilelor in primele minute dupa inspectie. Experienta a sute si chiar mii de vanzari de imobile este de nepretuit. 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!