In primele luni de viata copilul tau are o multime de probleme care apar din senin si pe care trebuie sa le gestionezi pentru o dezvoltare armonioasa a acestuia in anii ce vor urma.

Unele au nevoie de tratamente speciale date de medicul pediatru, altele se pot combate si se pot trata din mers cu ajutorul unui laptic praf de calitate. Diferenta intre laptele obisnuit si cel praf nu este foarte mare, cel din urma este imbogatit cu toate substantele necesare, organice, pentru dezvoltarea corecta a intregului organism intr-o perioada vitala pentru sanatatea copilului.

Laptele praf inlocuieste sau completeaza laptele de mama, este un aliment de baza pentru puiuti pana spre un an sau doi, va fi dat cat de des doreste micutul si este foarte bine tolerat de sistemul lor digestiv. 

Si daca tot bea atata laptic de ce sa nu ii oferim si formule speciale care sa il ajute cand are probleme cu burtica sau cu sistemul digestiv? Asa si-a spus si brandul Hipp, unul dintre cele mai puternice si mai bune branduri importante de lapte praf.

Cu ingrediente bio si cu formule testate si verificate in laboratoarele speciale laptele praf poate fi si un medicament excelent pentru copil, mai ales daca se confrunta foarte des cu multe probleme digestive. De exemplu, de la nastere pana la sase luni putem pregati stomacelul pentru alte tipuri de mancare ce vor veni cand mai creste cu formulele speciale organice si combiotice.

Dupa aceste formule putem sa ii dam bebelusului laptele praf anti reflux sau cel pentru colici si constipatie, cu ingrediente speciale pentru un sistem digestiv sanatos si puternic, care proceseaza cum trebuie toata mancarica.

De la un an Hipp propune laptele praf junior combiotic simplu, in oferta mai avem si combiotic hipoalergenic, de la nastere poate fi dat cel din urma. Si dupa doi ani brandul are formule speciale pentru micuti pentru a le asigura o alimentatie cat mai sigura si mai usor de digerat.

Prin toate aceste produse organice, obtinute doar din ingrediente de cea mai buna calitate, curate, foarte usor de administrat, brandul s-a impus pe piata si este foarte popular, mamicile au incredere in el si juniorii sunt hraniti rapid si usor gratie formulelor simplu de pregatit.

Cu laptele praf de la Hipp stii ca micutii au toate vitaminele si mineralele necesare, oligoelemente si substante organice care nu le vor afecta sistemul digestiv, cantitatile oferite sunt suficiente pentru hranirea constanta a copilului.

De asemenea brandul important de pe piata laptelui praf are si cele mai bune si mai stricte metode de monitorizare a calitatii. Stim ca toate produsele lor sunt de calitate superioara si nu sunt comercializate inainte de teste foarte riguroase pentru a determina daca produsul e sigur sau nu pentru varsta indicata pe el.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!