Cursurile de masaj sunt potrivite pentru incepatori si maseuri terapeuti practicieni care doresc sa invete tehnici populare de masaj de drenaj limfatic. Vei stapani si vei invata principalele tipuri de masaj cu tesut uscat si tesut uleios. O lectie introductiva gratuita, o conversatie privata cu un profesor si un club de maestri de masaj sunt disponibili pentru tine. 

Aceste cursuri masaj sunt potrivite pentru tine, daca: visezi sa inveti tehnicile de masaj de drenaj limfatic de la zero. Lucrezi ca maestru de masaj, cosmetolog, maestru de frumusete si vrei sa inveti masajul de drenaj limfatic pentru a-ti extinde lista de preturi. Esti seful unui salon de masaj sau al unui salon de infrumusetare care intentioneaza sa isi formeze angajatii in masaj de drenaj limfatic.

Ce vei obtine de la cursuri masaj drenaj limfatic

Prin cursuri masaj drenaj limfatic vei intelege anatomia si structura sistemului limfatic si vei invata miscarile de baza ale masajului. Mai mult decat atat vei invata cum sa faci masaj de drenaj limfatic in trunchi, tesut uscat si tehnici de tesut uleios. Vei afla care sunt indicatiile si contraindicatiile pentru procedura de masaj de drenaj limfatic si vei primi sfaturi pentru promovarea serviciilor. 

Cursuri masaj clasic al spatelui

La cursuri masaj clasic al spatelui vei invata cum sa plasezi corect mana si vei invata cum sa executi corect tehnicile de baza de masaj: frecare, vibrare, mangaiere, strangere, framantare. Vei putea lucra tehnicile pe rude si clienti, stapanind clasicul masaj al spatelui la nivel profesional. Dupa curs vei primi un certificat de absolvire si vei putea sa-ti gasesti de lucru mult mai usor.

Cele mai citite articole

Aceste cursuri sunt potrivite pentru tine, daca: intentionezi sa inveti tehnicile masajului clasic al spatelui pentru a oferi masaj celor dragi. Daca esti un maseur terapeut incepator, antrenor de fitness sau maestru de frumusete care doreste sa stapaneasca clasicul masaj al spatelui, pentru a oferi clientilor un nou serviciu util. 

De asemenea, daca esti seful unui salon de infrumusetare si masaj care doreste sa formeze un nou angajat intr-un serviciu clasic de masaj a spatelui, foarte cautat. Mai poti alege cursuri masaj clasic al spatelui daca ai o profesie care nu-ti mai place si doresti sa o schimbi,  pentru a lucra doar pentru tine si in avantajul tau. 

Cursuri masaj clasic de la zero

La cursuri masaj clasic de la zero, vei invata sa stapanesti tehnici eficiente de masaj clasic de la zero: mangaiere, frecare, framantare, vibratie, intindere, miscari pasive in articulatii, strangere. Conform tutorialelor video detaliate, poti efectua masajul spatelui, gatului, bratelor si picioarelor, regiunii pelviene, abdomenului.

Dupa curs, vei primi un certificat de absolvire si vei beneficia de cunostinte despre modul in care un terapeut de masaj, isi poate comercializa serviciile si cum poate comunica cu potentialii clienti. 

Cele mai citite articole