De ce balustrada din sticlă securizată este cea mai bună opțiune pentru casa ta?

Utilizate în multe clădiri, balustradele interne și externe susțin scările, balcoanele și oferă siguranță și securitate. În timp ce diverse materiale pot fi utilizate pentru a proiecta o balustradă plăcută din punct de vedere estetic și funcțională, modelele de balustrade de sticlă ABCLudens.ro au devenit extrem de populare în ultimii ani, datorită nenumăratelor beneficii.

Balustrada de sticlă fără ramă este deosebit de populară în arhitectura modernă și designul interior.

Iată avantajelor excelente pe care le are o balustradă de sticlă:

 1. STICLA CREEAZĂ ILUZIA UNUI SPAȚIU MAI MARE

Unul dintre motivele principale pentru care elementele din sticlă sunt atât de populare în designul de astăzi este acela că ajută la crearea iluziei de mai mult spațiu în clădire. Acest lucru este valabil mai ales dacă balustrada este realizată cu un strat transparent. Iluzia unui spațiu mai mare face ca zona să pară chiar mai mare decât este cu adevărat, ceea ce nu poate fi realizat folosind opțiuni de metal, crom sau fier. Cu o balustradă de sticlă pentru scări sau zone înălțate, la fel ca în cazul unui ecran de duș de sticlă sau a unei uși de sticlă, vei putea să te bucuri de o balustradă transparentă, creând astfel o atmosferă deschisă, proaspătă și mai extinsă.

2. STICLA NU VA BLOCA LUMINA

Balustradele din sticlă sunt foarte populare, deoarece au beneficiul de a nu bloca lumina dintr-o clădire. Balustradele din sticlă permit, de asemenea, să strălucească lumina, sporind prezența soarelui și, de asemenea, pentru a crea o senzație mai deschisă și mai aerisită în interior. O balustradă de sticlă instalată în linie cu ferestrele creează un interior foarte modern, aproape eteric, deoarece lumina naturală poate să curgă liber în spațiu, spre deosebire de balustradele tradiționale și bordurile care blochează lumina. Ai o mulțime de idei de scări interioare pentru casă la dispoziție online.

 3. STICLA ESTE IDEALĂ PENTRU INTERIOARELE MODERNE

Cele mai citite articole

Un avantaj major al instalării balustradelor de sticlă este capacitatea sa de a adăuga o notă de rafinament modern oricărei clădiri în care este montată. Acest lucru îți va fi util și atunci când intenționezi să vinzi casa, deoarece vei obține o sumă bună de bani. Acest tip de înfrumusețare a casei va atrage de asemenea mai mulți cumpărători.

4. STICLA ESTE UȘOR DE PĂSTRAT CURATĂ

Nu numai că balustradele din sticlă arată fabuloase, dar sunt ușor de curățat. Produsele comerciale de curățare a sticlei, împreună cu o cârpă fără scame, sunt tot ce ai nevoie pentru a menține noua instalație în condiții de vârf. Dacă ajungi să te confrunți cu zgârieturi sau alte daune, lustruirea poate restabili sticla la frumusețea originală, ceea ce reprezintă un avantaj major în comparație cu balustradele din metal sau din lemn.

5. BALUSTRADELE DIN STICLĂ SUNT REZISTENTE ȘI DURABILE

Pe lângă faptul că arată minunat, o balustradă de sticlă este extrem de robustă. Noua balustradă va dura mulți ani și va necesita o întreținere redusă. Multe persoane consideră că sticla este delicată, dar sticla este de fapt un material de construcție extrem de durabil. De fapt, sticla este mai durabilă decât lemnul, care este adesea predispus la infestarea dăunătorilor sau coroziunii după câțiva ani. În timp, sticla va continua să-și mențină durabilitatea și calitatea. Sticla îmbătrânește încet, astfel încât schimbările în timp sunt abia vizibile cu ochiul liber. Durabilitatea excelentă a sticlei merită investiția, deoarece balustradele din sticlă au capacitatea de a rezista decenii.

6. COMPLETEAZĂ PERFECT ALTE MATERIALE

Balustradele din sticlă oferă o versatilitate excelentă a designului și însoțesc perfect orice alte materiale incluse în noua instalație. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza sticlă opacă sau modelată sau multe culori, texturi și opțiuni de încadrare.

 7. STICLA ESTE SIGURĂ

Tehnologia de astăzi face posibilă realizarea unei sticle puternice și sigure. De fapt, sticla groasă, securizată, care se folosește la realizarea balustradelor de sticlă, se sparge rar. Este nevoie de o presiune structurală extremă pentru a sparge aceste balustrade puternice, deoarece ele sunt adesea la fel de puternice ca oțelul. Chiar dacă sticla securizată s-a spart, cioburile de sticlă nu sunt ascuțite, ceea ce înseamnă că sticla este o alegere excelentă pentru orice zonă, chiar și în casele în care pot fi prezenți copii.

Cele mai citite articole