Aproape ca nu exista reprezentanta a sexului frumos care sa treaca pe langa o vitrina cu incaltaminte ispititoare si sa ramana indiferenta. Si daca nu detinem cele mai impresionante colectii cu perechi de incaltaminte si ne incadram in categoria celor care nu cedeaza foarte usor la prima tentatie…cu toc, straduindu-se sa se limiteze la perechile care ii sunt intradevar necesare si rezistand cu stoicism sa pice frecvent in ispita shopping-ului, intotdeauna vom alege cu atentie ce punem in picioare si vom dori ca dressingul nostru sa contina doar piese de calitate.

Cele mai citite articole

Iar un aspect de care vom tine intotdeauna cont, alaturi de preferintele pentru anumite modele care se incadreaza in stilul personal, este cel referitor la confortul pe care il ofera incaltamintea picioarelor. Asa ca, fie ca te confrunti cu o sensibilitate mai mare, ai o marime mai dificila si care te impiedica sa-ti gasesti lesne perechea potrivita sau pur si simplu iti doresti ceva deosebit, piese care sa te reprezinte si sa nu le gasesti purtate peste tot, ai la indemana varianta incaltamintei la comanda pentru orice categorie de piese vei alege, cizme, sandale, pantofi stiletto, cu toc gros, cu platforma, cu talpa joasa etc. Bineinteles, conteaza si atelierul pe care il alegi sa-ti realizeze incaltamintea, vezi magazinul PantofiPlus.ro, care sa aiba o echipa de mesteri cu experienta, care lucreaza cu materiale de foarte buna calitate, adevarati artisti care sa inteleaga exact ce iti doresti, sa poata transpune in realitate modelul pe care l-ai ales si totodata, sa-ti ofere sugestii si sfaturi avizate atunci cand propunerea ta nu este cea mai buna varianta de pus in practica.

Calapodul folosit va fi unul care sa ti se potriveasca perfect si sa ofere acea lejeritate pe care cu greu o intalneai la incaltamintea din comert. De asemenea, artizanii vor face toate ajustarile necesare astfel incat la final sa te poti bucura de o incaltaminte asa cum ai visat. Pentru ca vei avea posibilitatea sa personalizezi incaltamintea dupa preferintele tale, propunand artizanului designul, materialul din care sa fie realizata perechea respectiva, tipul de toc pentru care optezi, culoarea sau combinatiile de nuante, asa cum ti le-ai imaginat sau cum poate le-ai admirat in vreo imagine care ti-a oferit sursa de inspiratie.

Cele mai citite articole

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!