Probabil multe persoane se intreaba ce inseamna “servicii funerare”. Ei bine o companie care se ocupa cu asa ceva va trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Primirea comenzii pentru inmormantare;
 • Transportul persoanei decedate;
 • Pregatirea pentru inmormantare;
 • Asezarea pe catafalc;
 • Organizarea ceremoniei de ultim ramas bun;
 • Coborarea sicriului in mormant;
 • Deschiderea si inchiderea mormantului;
 • Exhumarea si reinhumarea;
 • Incinerarea;
 • Preluarea urnei si asezarea acesteia in nisa speciala;
 • Predarea urnei.

Pe langa autorizatiile necesare, o firma de servicii funerare trebuie sa detina un spatiu corespunzator obiectului de activitate in conditii decente. De aceea, atunci cand luati contact cu un prestator de servicii funerare interesati-va si de sediul acestuia si cum se prezinta el.

A doua conditie importanta este sa va poata despagubi in situatia in care nu si-a indeplinit obligatiile sau a indeplinit in mod defectuos prestarea serviciilor funerare. Prestatorul de pompe funebre este obligat sa constituie un fond de garantare pentru asemenea situatii.

Fondul de garantare consta intr-o suma speciala depusa la banca prestatorului. Sumele necesare pentru fond inca nu au fost stabilite urmand sa se stabileasca prin hotarare de Guvern in maxim 90 de zile de la publicarea legii in Monitorul Oficial.

Deci, dupa cate se poate observa, firmele care presteaza servicii funerare pot fi de mare ajutor pentru familiile indurerate, atunci cand vine vorba despre organizarea inmormantarii, asa ca familiile sfasiate de durere pot opta oricand pierd pe cineva drag pentru astfel de servicii.

Cele mai citite articole

Asadar, in conformitate cu ultimele schimbari despre serviciile funerare, site-ul www.rainbowfuneraredorobantu.ro vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera tot ce aveti nevoie, avand in spate o echipa bine pregatita si cu experienta care se vor ocupa intr-un timp cat mai rapid de serviciul prestat. 

De asemenea, daca aveti nevoie de servicii precum: repatriere decedati prin mijloace de transport teresatru sau aerian, puteti apela la ei. Acestia asigura transport funerar international, prin serviciul de repatriere persoane decedate din Europa sau tari non-UE (precum America).

Asigura cele mai prompte servicii de repatriere pentru decedati, in baza unui contract semnat, in prealabil, intre beneficiar si prestator. Aici sunt incluse clauzele si angajamentele serviciilor pe care Rainbow Funerare Dorobantu le ofera: timpul de repatriere, tipul sicriului necesar transportului (lemn + zinc), datele de identificare fiscala a societatii si a reprezentantului legal al acesteia, precum si actele necesare repatrierii.

Pe langa acest serviciu special, cand vine vorba despre alegerea pachetele funerare, acestia va pun la dispozitie o multime de pachete care mai de care mai complete.

Apeland la serviciile oferite de catre profesionisti cu o experienta vasta in acest domeniu, veti putea fi siguri ca cel decedat este pe maini bune. Gasiti pe servicii funerare si pachete oferte pentru orice buget pe www.rainbowfuneraredorobantu.ro.

Cele mai citite articole