Cursurile de masaj sunt unele dintre cele mai cerute cursuri de pe piata pentru ca au multiple avantaje. Ele aduc imediat cu sine posibilitatea practicarii intr-un mod porfesionist a unei meserii care este extrem de veche. Arta masajului este recunoscuta inca din 2700 IC. Era la acel moment practicata in templele budiste ce se aflau in China. CPP Alexander’s poti sa faci un curs de tehnician maseur. Pentru cursuri de masaj care sa te ajute in a obtine o diploma certificata, iata ce trebuie sa stii:

Conditia pentru a putea sa te inscrii este sa ai minim invatamant liceal

Te poti inscrie oricand la cursurile de calificare pentru a fi tehnician meseur daca ai terminat invatamantul liceal. Aceasta conditie este una minima pentru multe meserii si te ajuta. Cei mai multi oameni pasionati de masaj isi doresc in momentul de fata aceasta meserie pentru ca este simplu de obtinut daca exista seriozitate in a invata. 

Cat dureaza acest curs?

Un curs de tehnician maseur tine 6 luni de zile. In tot acest timp vei putea sa inveti toate tehnicile specifice pentru a putea practica si ve avea informatii teoretice care sa sustina practica. Poti sa inveti mai multe stiluri de masaj si pe parcursul desfasurarii cursului vei putea afla si cele mai indragite forme de masaj pentru tine. 

Cele mai citite articole

Ce fel de certificare obtii?

In urma acestui curs o sa poti sa obtii o certificare internationala. Aceasta te ajuta sa te poti angaja sau sa iti deschizi o afacere care sa te ajute sa faci ceea ce iti place. Oricand poti sa folosesti aceasta diploma cu succes. Ea iti da dreptul de a practica meseria si de a te bucura de rezultatele sale. 

Etica profesionala

Etica este importanta in orice meserie, insa aici este cu atat mai bine sa poti sa urmezi anumite reguli care sa ajute clientii. Asadar, este bine sa pastrezi distantele potrivite, sa poti sa fii discret/a si sa ajuti intotdeauna clientul sa inteleaga ce anume presupune o anumita tehnica de masaj sau alta. Discretia este importanta in relatia cu orice om si este apreciata intr-un mediu in care persoanele sunt vulnerabile. 

Asadar, cursurile de masaj sunt perfecte daca iti doresti o cariera frumoasa, care sa fie in slujba oamenilor. Poti sa ajuti, sa sustii recuperarea si relaxarea persoanelor care vin la tine. Asadar, poti sa te bucuri de rezultate bune care sa te implineasca si care sa te faca sa fii implinit/a. Masajul este intotdeauna apreciat si dorit. este o meserie veche, care are mereu adepti si care este benefica pentru corp si minte, pentru frumusete si relaxare. Un maseur poate sa ajute si sa imbunatateasca viata clientilor sai. 

Cele mai citite articole