Telefoanele cu ecran pliabil au fost foarte bine primite in randul utilizatorilor. Acest lucru este dovedit prin faptul ca cele mai importante brand-uri din domeniul telefoanelor inteligente au adus pe piata astfel de modele de telefoane pliabile. Huawei a lansat de curand un nou model de telefon inteligent cu ecran pliabil, si anume modelul Mate XS 2. In ceea ce urmeaza vei putea afla care sunt functionalitatile si avantajele pe care le ofera modelul Huawei telefon pliabil Mate XS 2.

Ce aspecte recomanda telefoanele pliabile?

Un telefon mobil cu ecran pliabil este acel dispozitiv care isi mareste ecranul. Daca pana acum nu te-ai gandit la posibilitatea de a achizitiona un astfel de telefon mobil cu ecran pliabil, este important de subliniat cateva dintre avantajele acestor tipuri de telefoane. Protectia ecranului atunci cand telefonul este pliat este un prim avantaj, ecranul fiind protejat de eventuale zgarieturi.

Dimensiunea mare a display-ului este un avantaj major pentru a facilita navigarea pe internet, citirea de carti sau chiar efectuarea unor sarcini urgente pentru birou. Tot din perspectiva ecranului mai mare putem sublinia si productivitatea sporita pentru efectuarea unor sarcini. In cele din urma un alt aspect in favoarea telefoanelor mobile cu ecran pliabil se refera la accesul la un display mare fara ca telefonul sa ocupe mai mult spatiu in buzunar sau in geanta.

Ecran mare, functionalitati premium si performante ridicate

Cele mai citite articole

In conditiile in care iti doresti sa beneficiezi de atuurile telefoanelor pliabile, modelul Huawei telefon pliabil Mate XS 2 poate fi exact ceea ce ai nevoie. Vorbim despre un telefon inteligent ultra usor si ultra subtire, ale carui performante sunt extrem de ridicate. Bateria cu o capacitate de 4600 mAh ofera o autonomie mare a telefonului. Incararea super rapida prin intermediul functiei Huawei SuperCharge 66 W inseamna o alta functionalitate care merita a fi subliniata.

Ecranul de tip pliabil True-Chroma de 7,8 inchi este de tip OLED. Pe acest display sunt disponibile doua variante de rezolutii, si anume cea de 2480 x 2200 pixeli, respectiv cea de 2480 x 1176 pixeli. Camerele cu care vine echipat acest model de telefon smart de la Huawei sunt tot din categoria True-Chroma. Avand in vedere ecranul cu o diagonala foarte mare, modelul Mate XS 2 permite utilizatorilor sa acceseze si sa gestioneze multiple ferestre deschise pe ecranul telefonului.

Dincolo de design-ul elegant si minimalist, acest telefon de la Huawei ofera inclusiv performante ridicate. Acest lucru se datoreaza procesorului Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 4G si celor trei frecvente ale procesorului, respectiv 2.84 GHz, 2.42 GHz si 1.80 GHz. Sunetul este unul de foarte buna calitate ca urmare a boxelor de tip stereo duble.

Cele mai citite articole