In cautarea dragostei online: 5 sfaturi pentru a gasi un partener online

De cand a aparut internetul in viata noastra, sansele de a gasi o persoana speciala s-au inmultit. Daca nu ai partener, nu te descuraja! Invata acum cum sa gasesti dragostea online si descopera avantajele pe care ti le poate oferi tehnologia.

Retelele de socializare pot fi alternativa perfecta pentru a intra in contact cu persoane noi si, de ce nu, pentru a-ti gasi jumatatea.

Gaseste-ti sufletul pereche online: 5 sfaturi utile

Exista mii de moduri de a intalni iubirea vietii tale, nu stii niciodata cand va fi acel moment mult asteptat.Poate este o dragoste neasteptata, fara atasamente sau o dragoste pentru toata viata. De aceea s-a nascut aceasta platforma de matrimoniale – abcmatrimoniale.com pentru a te ajuta sa-ti gasesti sufletul pereche in cel mai scurt timp. Vezi mai multe detalii. Sa vedem 5 sfaturi utile care te vor ajuta sa-ti gasesti un partener in cel mai scurt timp:

1. Spune adevarul

Cand completati profilul pe care il vor vedea „potentialii parteneri”, este esential sa fiti sincer . Includerea datelor fidele realitatii va evita dezamagirile in viitor. In plus, este recomandat ca un prieten de incredere sa va revizuiasca profilul, astfel incat sa aveti o opinie externa despre acesta si sa va ajute sa perfectionati ceea ce distribuiti.

2. Fii atent la fotografii

Fotografiile pe care le includeti in profil trebuie sa respecte aceeasi regula ca mai sus. Ele trebuie sa fie fidele realitatii. Nimeni nu da incredere sa vada fotografii in care iti acoperi fata cu ochelari sau o palarie, cu prea multe filtre sau facute dintr-o perspectiva foarte fortata. Un alt sfat este sa uiti de acele selfie-uri pe care le faci in oglinda din baie cu ipostaze sugestive sau cu marcarea „patratelor”. Vrei sa gasesti dragostea online? Ia-o in serios. Profita de o zi in care te vei imbraca si te vei face „frumos” si roaga-i unui prieten sa-ti faca cateva fotografii.

Cele mai citite articole

3. Adopta o abordare pozitiva

Profilul tau ar trebui sa transmita pozitivitate. Doar faceti o „plimbare” prin profilurile acestor site-uri pentru a gasi multe profile pline de resentimente si neincredere. Cand scrii despre tine sau despre preferintele tale sentimentale, fa-o dintr-o abordare pozitiva, care sa transmita iluzie si dorinta de a gasi acel cineva, poti chiar sa folosesti simtul umorului. Expresii precum „cei care…”, „fara baieti/fete sau cutare conditie” ar trebui lasate in afara profilului tau. Nu veti incepe sa transmiteti intoleranta sau „vibe proaste”.

4. Specifica ceea ce cauti

Daca completam o lista cu calitatile pe care vrem sa le gasim la cineva fara limite sau prioritati, aceasta poate fi infinita. Este important sa fii clar ce este cel mai important pentru tine intr-un cuplu. Cautati 4, 5 sau 6 calitati pe care le considerati esentiale. Repet, esentiale, adica cele fara de care nu esti dispus sa incepi o relatie cu nimeni. Este interesant ca aceste caracteristici se refera la personalitatea sau caracterul unei persoane, asa ca evitati sa faceti o descriere fizica a printului sau a printesei dumneavoastra. Nu te intereseaza ca iubirea vietii tale sa treaca pe langa profilul tau pentru ca nu are „ochii albastri”, nu?

5. Deschide usa

Daca ai urmat sfaturile anterioare, nu va trece mult pana cand vei primi mesaje de la persoane care vor sa discute cu tine. Primesti mesajul si ii revizuiesti profilul inainte de a raspunde. Acea persoana indeplineste criteriile pe care le-ai indicat in profil? Crezi ca s-ar putea potrivi cu tine? Daca raspunsul este da, este timpul sa faceti un pas mai departe si sa discutati cu acea persoana. Pe un site de dating se produce un fenomen de care suntem constienti si care poate ingreuna gasirea dragostei pe internet.

Si adevarul este ca, sunt atat de multe profile de oameni incat, dupa cateva zile conectate, suferim ceea ce eu numesc „efect de catalog”. Asa cum ne uitam la un catalog de haine, masini, telefoane mobile sau orice altceva, aruncam candidatii din motive complet superficiale si nesemnificative.

Nu ne dam seama ca aceste profiluri sunt ale oamenilor si uitam ca ceea ce vedem in profiluri este o parte foarte (dar foarte) mica din totalitatea persoanei de pe cealalta parte.

Este important sa tii cont de acest „efect” si sa nu te lasi dus de scuze superficiale pentru a exclude pretendentii. Ai de gand sa discuti, asa ca mergi inainte.

Cele mai citite articole