Iustin Paraschiv, Carmistin: „Lansăm prima fermă de pui BIO din România”

Organizația Carmistin marchează un moment de referință în industria agroalimentară românească prin deschiderea primei ferme de pui ecologici, o inițiativă care evidențiază inovația și angajamentul față de calitate și durabilitate. Prin această inițiativă, Carmistin își diversifică portofoliul La Provincia cu Pui BIO, un produs premium de top al brandului.

Prin deschiderea primei ferme de pui BIO, Carmistin reiterează sprijinul său pentru dezvoltarea unei game variate de produse ecologice, transmițând un mesaj clar consumatorilor cu privire la importanța alimentelor sănătoase și de înaltă calitate în misiunea sa.

În spatele acestor acțiuni se află antreprenorul Iustin Paraschiv, care, încă de la înființarea companiei Carmistin, și-a asumat misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare românești.

Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin: „Lansăm prima fermă de pui BIO din România

Carmistin aduce o contribuție semnificativă la peisajul românesc prin lansarea primei ferme de pui ecologici din țară. Această realizare nu doar marchează un eveniment inaugural în sectorul agroalimentar, ci reflectă și angajamentul companiei față de producția de hrană sănătoasă și durabilă în România.

Evenimentul de deschidere a pus în lumină nu doar produsul final – Puiul BIO La Provincia, ci și o viziune extinsă asupra viitorului producției ecologice din România. Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestui moment, afirmând că deschiderea acestei ferme reprezintă o etapă cheie din planul ambițios al companiei.

Lansarea primei ferme de carne de pui BIO marchează un eveniment deosebit de important pentru noi, reprezentând o continuare naturală a planului Carmistin de a dezvolta producția de hrană ecologică în România. Cererea pentru un astfel de produs, precum Puiul BIO La Provincia, arată o maturitate a pieței, care manifestă un interes crescut pentru calitate și pentru alimente sănătoase, produse responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Noua fermă deschisă de Carmistin se află în comuna Leleasca, din județul Olt. Planurile ambițioase ale companiei nu se opresc aici, ci vizează extinderea pe termen lung a gamei de produse ecologice. Cu accent pe producția de hrană durabilă, compania Carmistin își propune să își întărească prezența în acest sector BIO, prin deschiderea unor noi ferme specializate. Această decizie vine în întâmpinarea unei cereri în creștere pentru alimentele ecologice, unde publicul larg este interesat de origine și calitatea superioară a produselor pe care le achiziționează.

La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, aduce un nou produs pe piață – Puiul BIO La Provincia

La Provincia este un brand de referință în sectorul agroalimentar românesc, oferind publicului larg o gamă variată de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase.

Cele mai citite articole

Brandul nu se limitează la a fi furnizor de produse alimentare; el creează o experiență culinară deosebită, promovând gustul autentic al cărnii de pasăre. Fiecare produs La Provincia reprezintă un standard al calității, datorită procesului riguros de producție, care acordă o atenție deosebită utilizării ingredientelor naturale și tehnologiilor menite să păstreze valorile nutriționale.

Puiul BIO La Provincia, provenit de la noua fermă, este un exemplu de produs ecologic și autentic românesc. Acesta este disponibil pe piața românească de la 1 noiembrie 2023, cu greutatea comercializată variind între 700 și 1.200 grame pe tavă.

Ca produs de top al brandului, PuiulBIO este, în esență, o confirmare a angajamentului Carmistin față de calitate, sănătate și respect față de mediul înconjurător. Produsul se diferențiază de oferta existentă pe piață prin următoarele caracteristici:

  • Hrana păsărilor este atent selecționată din cereale organice, cultivate de companie, contribuind la definirea gustului autentic românesc și la calitatea superioară a produsului;
  • Păsările sunt crescute în condiții de viață în aer liber, adaptate nevoilor lor;
  • Materiile prime utilizate nu sunt modificate genetic, respectând integritatea naturală și sănătoasă a puilor;
  • Nu se utilizează pesticide, antibiotice sau adaosuri sintetice.

Creșterea puilor într-un mediu ecologic implică un proces complex, în care fiecare etapă este realizată cu responsabilitate și în conformitate cu normele europene, asigurând nu doar calitatea produsului final, ci și minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.

Carmistin, ca pionier în creșterea sustenabilă a păsărilor, a implementat un sistem de producție ecologic care respectă cele mai înalte standarde de calitate din industrie, în conformitate cu legislația în vigoare. Prin producerea și comercializarea produselor ecologice, Carmistin susține dezvoltarea agroalimentară durabilă și responsabilă în România.

Carmistin, sub îndrumarea antreprenorului vizionar Iustin Paraschiv, devine arhitectul schimbărilor pozitive în peisajul agroalimentar românesc prin producția și promovarea produselor ecologice. Această abordare reflectă angajamentul ferm al organizației față de durabilitate, punând în prim plan calitatea și responsabilitatea în producția alimentară.

Iustin Paraschiv a devenit o figură de referință în industria agroalimentară din România, fiind recunoscut nu doar ca un antreprenor de succes, ci și ca un lider inspirațional. În fiecare decizie sau investiție pe care o face, se reflectă viziunea sa clară asupra unei industrii agroalimentare care nu doar furnizează alimente de înaltă calitate, ci și acționează ca un agent de schimbare pozitivă în societate.

Prin această promisiune pentru un viitor mai bun, Organizația Carmistin nu doar răspunde nevoilor actuale ale consumatorilor, ci și anticipă cerințele viitoare ale unei societăți în evoluție continuă.

Cele mai citite articole