În declarația sa recentă, Paraschiv a evidențiat devotamentul ferm al companiei față de agricultura sustenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Prin tranziția la producția BIO, firma urmărește să ofere consumatorilor produse de înaltă calitate, cultivate fără utilizarea pesticidelor și a îngrășămintelor chimice.

Cu o vastă experiență în domeniul agricol și o rețea solidă de parteneri, Iustin Paraschiv este determinat să consolideze și să extindă operațiunile companiei sale în agricultura BIO în 2024. Planurile de expansiune includ creșterea suprafeței cultivate în regim BIO și diversificarea culturilor pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale pieței.

Carmistin, angajament pentru sănătatea clienților

Într-o eră în care calitatea alimentelor și sănătatea sunt tot mai importante, Carmistin își asumă responsabilitatea de a oferi produse de cea mai înaltă calitate care să susțină sănătatea și bunăstarea clienților săi. Compania își fundamentează întreaga activitate pe respectul față de sănătatea și necesitățile clienților săi.

De la selecția riguroasă a materiilor prime până la procesele de producție și distribuție, fiecare etapă este supravegheată și controlată pentru a garanta calitatea superioară a produselor. Transparența și responsabilitatea sunt principii de bază pentru Carmistin. Compania se angajează să ofere informații clare și complete despre produsele sale, inclusiv despre procesele de producție și ingredientele utilizate. 

În plus, își asumă responsabilitatea pentru impactul asupra mediului și comunităților locale, adoptând practici durabile și susținând inițiative care îmbunătățesc calitatea vieții.

Circuitul complet al hranei

Cele mai citite articole

Carmistin își asumă un angajament ferm față de agricultură și furaje, conștientă de importanța acestora în asigurarea unor produse alimentare de înaltă calitate și durabile. Cu o abordare care subliniază circuitul complet al hranei, așa cum a subliniat de multe ori președintele Iustin Paraschiv, grupul se implică activ în agricultură, având în vedere atât specificul local, cât și responsabilitatea față de mediu.

Pornind de la principiul că „Totul începe de la agricultură„, Carmistin a decis să investească în construirea unui circuit al hranei, implicându-se direct în activități agricole pe terenurile pe care le deține. Această abordare rezultă într-o producție agricolă de calitate, reflectată în terenurile întotdeauna fertile.

Totul Pentru Hrană: Misiunea Carmistin de a Oferi Produse de Calitate

Carmistin este o organizație dedicată sănătății și satisfacției clienților săi prin intermediul produselor alimentare de înaltă calitate. Prin grijă față de produs și client, Carmistin și companiile sale partenere se străduiesc să ofere produse fără cusur, satisfăcând nevoile zilnice ale consumatorilor. 

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria agroalimentară românească, a devenit un nume de renume pe piață, demonstrând o atenție deosebită față de calitatea produselor și relația cu clienții.

Carmistin – 2000 ha teren cultivat în regim BIO

Carmistin gestionează cu grijă resursele sale agricole, cultivând un total de 8000 de hectare de teren, din care 2000 de hectare sunt dedicate cultivării în regim BIO. Această investiție semnificativă în agricultura organică subliniază angajamentul companiei față de producția sustenabilă și respectul față de mediu. Prin gestionarea responsabilă a acestor terenuri și promovarea practicilor agricole ecologice, Carmistin demonstrează dedicarea către calitatea și durabilitatea produselor.

Cele mai citite articole