Grupul Carmistin, prin brandul său românesc La Provincia, a lansat o nouă gamă de ouă provenite de la păsări crescute la sol, în condiții maxime de bunăstare și hrănite cu cele mai bune cereale cultivate în agricultura proprie responsabilă. În acest an, grupul a achiziționat ferma de la Colceag, județul Prahova, ca parte a strategiei sale de extindere și diversificare a activităților agricole.

Conceptul promovat de Grupul Carmistin se bazează pe protejarea mediului înconjurător, bunăstarea animalelor și calitatea produselor alimentare. Compania a investit considerabil în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că producția sa agricolă se încadrează în standardele cele mai înalte de calitate și sustenabilitate.

La Provincia este un brand important pe segmentul agroalimentar românesc, recunoscut pentru calitatea superioară a produselor din carne de pui. Brandul se angajează să ofere produse sănătoase și cu gust autentic, realizate cu grijă și în condiții sustenabile. La Provincia respectă tradiția în producția de alimente, dar își adaptează procesele pentru a fi în pas cu timpul și pune accent pe sustenabilitate și responsabilitate socială.

Cele mai citite articole

Ouăle de la găini vegetariene La Provincia se găsesc în supermarketurile Kaufland și sunt ambalate cu grijă. Brandul pune mare preț pe calitatea produselor și își angajează să ofere clienților săi produse de înaltă calitate, realizate în mod responsabil și sustenabil. Angajamentul față de calitatea și sustenabilitatea produselor îi face pe consumatori să aibă încredere în brand și să revină la produsele sale.

În plus, La Provincia se străduiește să asigure siguranța și calitatea produselor prin verificarea atentă a fiecărui produs înainte de a fi puse în vânzare. Compania își dorește să ofere clienților săi produse sănătoase, cu un gust autentic, fără conservanți sau aditivi artificiali.

La Provincia este un exemplu de brand care îmbină tradiția cu inovația. Brandul condus de Iustin Paraschiv respectă valorile tradiționale și se adaptează la cerințele moderne ale consumatorilor, oferind produse de înaltă calitate și încredere. Prin investițiile sale în dezvoltarea unei agriculturi sustenabile și responsabile, La Provincia demonstrează angajamentul său față de mediu și comunitate.

În concluzie, La Provincia este un brand care se distinge prin calitatea produselor, respectarea tradiției și angajamentul față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Compania se străduiește să ofere clienților săi produse sănătoase și cu gust autentic, realizate în condiții responsabile și sustenabile.

Cele mai citite articole