O tunsoare modernă vă ajută să vă exprimați personalitatea, precum și farmecul și masculinitatea.

Este important să alegeți stilul potrivit atunci când vă tundeți. Este important să luați în considerare calitatea atunci când angajați un serviciu. Calitatea serviciilor noastre ar face o diferență enormă în ceea ce privește rezultatul final.

Când îți tunzi părul, este important să alegi stilul potrivit.

Există multe tipuri diferite de coafuri care sunt populare astăzi. De exemplu, există stilurile lungi, până la umeri, care sunt populare în rândul femeilor de toate vârstele. Există, de asemenea, stilurile scurte, la modă, care sunt adesea asociate cu fetele tinere. Dacă nu vă plac stilurile care sunt populare astăzi, puteți obține oricând un stil puțin mai ieșit din comun.

Pentru servicii de frizerie Cluj poți stabili o programare în salon la noi, pentru a te bucura de cele mai bune sfaturi de alegere a tunsorii potrivite pentru tine, dar și pentru sfaturi speciale de întreținere.

Relația cu frizerul tău este deosebită, deoarece doar un astfel de profesionist poate evalua, analiza și găsi soluțiile potrivite pentru tunsoarea care se potrivește cel mai bine formei feței tale și particularităților acesteia. 

Este o idee atât de bună să ai un coafor în care ai încredere și care să-ți placă.

Este important să ai încredere în coaforul tău, pentru că ei sunt cei care îți vor oferi tăierea pe care ți-o dorești. Dacă ai un coafor în care ai încredere, îi poți cere să facă treaba și îi poți cere să-ți ofere feedback cu privire la ceea ce ai nevoie.

Cele mai citite articole


Stilul tunsorii tale trebuie ales cu grijă, pentru a se potrivi formei feței și particularităților acesteia. De exemplu, o tunsoare care are multe straturi este ideală pentru fețele rotunde, dar s-ar putea să nu arate bine pe o față unghiulară.

Ar trebui să luați în considerare și tipul de păr pe care îl aveți. Dacă aveți mult păr fin, poate doriți să luați în considerare o tunsoare care este ușor de gestionat și vă va ajuta să evitați vârfurile despicate. Dacă părul tău este des și creț, ar trebui să optezi pentru o tunsoare care te va ajuta să obții volum.


Tunsoarea perfectă pentru tine nu este neapărat cea la modă.

Un specialist în domeniu te-ar putea ajuta să decizi ce este mai bine pentru tine. De exemplu, dacă aveți părul creț, ar trebui să evitați tunsoarea cu părul drept. Daca ai parul subtire, ar trebui sa eviti coafura groasa si voluminoasa.

Un specialist barber shop din Cluj vă poate ajuta să decideți ce barba vi se potrivește cel mai bine. De asemenea, vă pot ajuta să decideți ce culoare pentru barba este cea mai bună pentru tine.


Cunoștințele unui frizer despre stilurile de tăiere, cum ar fi fades și mohawks, îl vor ajuta să creeze stiluri care sunt unice pentru fiecare individ. De asemenea, va putea combina caracteristicile tunsorilor după cum dorește.


Specialistul Salon Transilvania te va ajuta cu o recomandare de tunsoare care sa te avantajeze, nu doar o tunsoare care ti-ai dori si crezi ca ti se potriveste.

Cele mai citite articole