Reduceri anvelope vara 2020

Unul dintre domeniile de activitate in domeniul calitatii serviciilor clientilor, este dezvoltarea si imbunatatirea programelor de reduceri anvelope. Principala modalitate de a atrage clienti, care este utilizata pe scara larga in magazinul online, este de a oferi clientilor reduceri la cumpararea anvelopelor de vara. Aceasta optiune le permite sa stabileasca cele mai atractive preturi pentru astfel de produse. Desigur, reducerile intr-un magazin specializat de anvelope nu pot atinge 20-50%, insa o reducere de 1-3% poate deveni un plus placut la cumpararea cauciucurilor de vara in 2020. Acest lucru  ridica starea de spirit a cumparatorului. Programul de reduceri si promotii anvelope ajuta la vanzarea mai rapida a produselor, la imbunatatirea serviciilor si la consolidarea parteneriatelor.

Cum sunt anvelopele de vara?

Cert este ca anvelopele de vara au o rigiditate semnificativ mai mare in comparatie cu anvelopele de iarna. Compozitia speciala a cauciucului utilizat la fabricarea acestora confera rigiditate pneului, impiedicand „sa se estompeze” pe un drum cald. Anvelopele de vara difera de anvelopele de iarna si au un model de rulare special: aceste anvelope se caracterizeaza prin caneluri longitudinale adanci realizate intr-un anumit unghi, precum si prin absenta lamelelor (o taiere specifica a benzii de rulare care este responsabila pentru „lipirea” anvelopei de iarna pe suprafetele cu zapada si gheata). Datorita prezentei canelurilor longitudinale si transversale pe banda de rulare, anvelopele de vara asigura stabilitatea directionala a vehiculului la viteze mari si o aderenta fiabila pe suprafata umeda a drumului. Prin caneluri, apa este indepartata instantaneu de pe peticul de contact al pneului cu soseaua, ceea ce evita efectul acvaplanarii atunci cand conduci cu viteza.

Magazinul online de anvelope – Reduceri, promotii si garantii

Cele mai citite articole

Magazinul online ofera promotii anvelope de vara pentru camioane si autoturisme. Este vorba despre reprezentantii oficiali ai marcii Falken din seriile Azenis FK510, Azenis FK 510 SUV, Ziex ZE310 Ecorun, Ziex ZE914, Wildpeak A/T sau Sincera SN110. In magazinul online se ofera reduceri la toate anvelopele care sunt pe stoc.

Promotia are ca scop atragerea potentialilor cumparatori, stimuland vanzarile de cauciuc. Actiunea nu este o loterie, nu contine elemente de risc, nu urmareste scopul obtinerii unui profit sau a altor venituri si se desfasoara in conformitate cu toate conditii legale.

In plus, promotia include un Card Preplatit Rompetrol pentru alimentare si cumparaturi in valoarea de 16 inch = 50 ron; de la 17 inch = 100 ron, in perioada promotionala 01 aprilie – 31 mai 2020. Cand achizitionezi anvelope de vara la reducere si la promotie, vei primi o garantie de calitate, care este oferita tuturor clientilor, in limita stocului disponibil.

Magazinul online e-pneu ofera anvelope de vara proiectate pentru a functiona cu o crestere constanta a temperaturii ambientale de la + 8 grade C si peste.  

Cele mai citite articole