Laptopurile sunt alegerea preferata de cei mai multi dintre noi atunci cand vine vorba despre folosirea unui computer. Si nu este de mirare acest lucru daca tinem cont de faptul ca in ultimii ani s-au facut progrese remarcabile in ceea ce priveste performanta laptopurilor. In acelasi timp, chiar daca producatorii au reusit sa aduca nivelul performantelor oferite de laptopuri la cote cat mai ridicate, greutatea laptopurilor este una redusa. Cu alte cuvinte vorbim despre o portabilitate ridicata concomitent cu performante excelente. In aceasta categorie a laptopurilor se incadreaza si noul model din seria MateBook de la Huawei, si anume modelul MateBook D 16.

Performante ridicate si un design elegant

Atunci cand iti doresti sa ai la dispozitie un laptop foarte elegant, cu un design minimalist, dar care in acelasi timp sa iti ofere cele mai bune performante pentru sarcinile pe care le ai de indeplinit pe laptop, modelul Huawei Store Matebook D 16 trebuie luat in calcul. Acest dispozitiv ofera un ecran Huawei FullView de 16 inchi cu modulul Eye Comfort. Raportul dintre ecranul laptopului si corpul acestuia este de 90%. Gama de culori a display-ului este 100% sRGB. Ecranul dispune de functia de reglare DC.

In privinta procesorului, MateBook D 16 este echipat cu un procesor ultra performant, si anume Intel Core Seria H de generatia a 12-a. Performanta acestui procesor este imbunatatita cu 97% pentru multi-core, iar performanta pentru single-core este imbunatatita cu 20%. 

Cele mai citite articole

Tastatura cu care este dotat acest laptop de la Huawei este foarte eficienta, dar si extrem de durabila. Cursa de 1,5 mm a tastei si tastatura numerica permite o noua experienta pentru introducerea textului.Toate acestea se regasesc intr-un design metalic elegant si foarte subtire. Prin urmare vorbim despre o portabilitate ridicata a laptopului MateBook D 16.

Alte functionalitati ale modelului MateBook D 16

Dincolo de ecranul foarte generos si de raportul corp-ecran foarte bun al modelului MateBook D 16, exista si alte functionalitati care recomanda acest laptop. Vorbim in primul rand despre camera laptopului, camera care este de tip AI si care ofera o rezolutie de 1080p. Inclusiv sunetul camerei este AI pentru conferinte. In acelasi timp, atunci cand folosesti camera vei putea folosi functii precum urmarire automata, fundal vizual sau contact vizual.

Antena de tip Huawei Metaline este o alta functie foarte importanta, aceasta prevenind descarcarea rapida a laptopului atunci cand semnalul este slab in privinta conexiunii Wireless. Nu in ultimul rand merita sa amintim functia Super Device, cea care permite colaborarea fara intreruperi cu mai multe dispozitive.

Cu asemenea specificatii si functionalitati, noul model de laptop de la Huawei este cu siguranta unul extrem de atractiv. Pentru a beneficia de preturi avantajoase si de posibilitatea de a plati in rate laptopul, poti alege sa achizitionezi din Huawei Store Matebook D 16. Exista posibilitatea de a opta pentru diferite tipuri de procesoare si diferite tipuri de memorie. 

Cele mai citite articole