Saloanele de evenimente sunt alegerea cea mai buna pentru petreceri pe cinste

Un eveniment reusit depinde de foarte multe elemente. De la salonul de desfasurare pana la meniuri si invitati, formatie, melodii alese, toate aceste detalii pot face diferenta intre evenimente private reusite si unele care nu vor incanta invitatii.

Salonul este elementul central al evenimentului, este locul in care se va desfasura petrecerea si evenimentul privat, este spatiul unde vor sta invitatii si unde se vor distra toata noaptea.

Saloanele pentru evenimente sunt gazduite in centre speciale pentru astfel de ocazii, sunt decorate si personalizate in functie de ce isi doresc cei care le inchiriaza pe o anumita perioada. In functie de saloanele alese si de tipul lor putem avea si design deosebit pentru respectivele evenimente, oameni care se vor ocupa de crearea unei atmosfere de vis pentru petrecerea noastra.

O alegere inspirata pentru urmatorul eveniment privat sunt saloanele Seva Events. Petrecere dupa nunta, petrecere organizata de firme, botez, majorat, orice eveniment aveti il puteti organiza mai usor cu ajutorul echipei de experti.

Decoratiunile de inspiratie romantica, meniurile adaptate in functie de evenimente, cromatica foarte bine aleasa pentru a se potrivi cu tematica evenimentului, dar si un peisaj superb, pe toate le puteti gasi in saloanele Seva Events.

Sunt doua saloane pe care le puteti inchiria, cel mic, pentru un eveniment ceva mai intim, cu mai putini invitati, cu tente retro-romantice, unde putem avea si cake bar, cabina foto si fantana de cicolata, si cel mare.

Cele mai citite articole

Cel mic are ferestre pe toata lungimea peretului, poti vedea foarte bine ce se intampla afara, pe terasa, jocurile de lumini sunt asigurate la orice evenimente organizate acolo.

Salonul mare e pentru petreceri de nunta sau de botez unde sunt mai multi invitati, accentele retro si stilul curat de decorare il recomanda pentru evenimente la care eticheta este importanta. Pentru ca e spatiu suficient pentru mese si pentru dans in salonul mare poti avea si candy bar, proiectoare, fantani de ciocolata si masa de protocol, giveaway-uri.

Daca vrei ceva deosebit poti alege nuante interesante pentru decor si aranjamente complexe ori minimaliste, poti pune si flori sau alte tipuri de elemente de decor care te ajuta sa fii mai aproape de idealul tau de salon.

Saloanele pentru evenimente sunt potrivite pentru toate tipurile de petreceri, se pot alege cele mai inspirate tipuri de decoratiuni pentru a avea un decor special, care va face o impresie buna invitatilor.

Ca sa aveti evenimente perfecte din toate punctele de vedere puteti discuta cu echipa de la saloane pentru a pregati spatiul in cele mai mici detalii, puteti realiza concepte pentru fiecare tip de salon pe care sa le implementati cat mai simplu.

In saloanele din centrele speciale pentru evenimente invitatii vor putea dansa cat e noaptea de lunga, se vor simti bine, se vor misca in voie intre mese si printre mese, tot personalul va fi la dispozitia celor care organizeaza evenimentele.

Cele mai citite articole