Gameloft, lider in domeniul editarii si dezvoltarii de jocuri pentru telefoane mobile, a anuntat astazi un acord international cu DreamWorks Animation SKG, bazat pe filmul de animatie Shrek al Treilea, care va fi lansat pe 18 Mai.

Jocul pentru telefoane mobile va urma povestea filmului cu participarea tuturor personajelor principale. Jocul pentru telefoane mobile Shrek al Treilea va fi lansat o data cu premiera filmului prin intermediul a 170 de operatori din 75 de tari.

Cele mai citite articole

„Suntem incantati de acest parteneriat cu DreamWorks Animation care va aduce lumea plina de imaginatie a lui Shrek al Treilea pe telefoanele mobile din toata lumea” a declarat Michel Guillemot, presedintele Gameloft. „Asteptam cu nerabdare colaborarea cu DreamWorks pentru a transpune in jocurile noastre umorul si originalitatea specifice seriilor Shrek.”

„Istoria Gameloft de a produce jocuri de referinta pentru telefoane mobile este un motiv evident al colaborarii noastre” a afirmat Rick Rekedal, presedinte al U.S. Licencing, DreamWorks Consumer Products. „Suntem increzatori ca aceasta licenta va oferi extraordinare jocuri pentru telefoane mobile fanilor filmului si gamerilor deopotriva.”

Shrek al Treilea este ultima serie a franchizei Shrek care a primit un Oscar pentru cel mai bun film de animatie (Shrek), si cea mai asteptata continuare a unui film de animatie, Shrek 2.

Cele mai citite articole