Tips&tricks: cum te poate ajuta o tabla magnetica sa iti eficientizezi sedintele?

Team leaderii si managerii care isi desfasoara activitatea in marile corporatii care si-au deschis portile in Romania in ultimii ani si care trebuie sa sustina in mod frecvent sedinte de informare au neaparat nevoie de o tabla magnetica, pe care sa o poata folosi cu usurinta. Este vorba despre unul dintre cele mai inovative obiecte care pot fi utilizate foarte usor si care pot fi intretinute extrem de simplu pe termen lung.

Redactarea informatiilor, intotdeauna extrem de simpla

In timpul meeting-urilor de echipa, managerii trebuie sa aiba la indemana table magnetice pe care sa poata scrie cat mai usor date despre statistici, noi proceduri care trebuie implementate si urmate, dar si date de contact. In acest sens, dispozitivele moderne sunt excelente: este suficient ca indivizii sa foloseasca markere speciale pentru a scrie pe tabla tot ce au nevoie sa transmita persoanelor pe care le-au convocat in sedinta. Practic, cei care fac parte din management pot impartasi informatiile importante foarte simplu cu un numar mare de oameni in acelasi timp.

Tabla magnetica, excelenta pentru clarificarea problemelor

Tablele magnetice pot contribui semnificativ si la rezolvarea problemelor intalnite de catre angajati in timpul activitatilor pe care le desfasoara zi de zi. De exemplu, atunci cand una dintre echipe are nevoie de solutii noi pe care sa le implementeze pentru a-si putea indeplini sarcinile mai bine, pe tabla magentica pot fi adaugate cat mai multe idei din care, la sfarsitul sedintei sa fie alese cele mai bune. In acest fel, angajatilor li se demonstreaza ca sugestiile lor sunt luate in considerare, iar relatia pe care o au cu mangerii se poate imbunatati considerabil.

Cele mai citite articole

Corecturi

In cazul in care anumite date pe care managerii le au sunt incorecte, ele pot fi sterse foarte usor de pe tabla si inlocuite cu altele. Spre deosebire de flipchart-urile cu hartie, tablele magnetice sunt mult mai eficiente in acest sens, pentru ca tot ce trebuie sa faca indivizii este sa foloseasca buretele special si sa stearga datele care nu sunt la zi si pe care trebuie sa le modifice.

Updatarea informatiilor

Este o practica destul de comuna ca echipele din cadrul corporatiilor sa aiba in fiecare zi sedinte in cadrul carora sa discute despre noutatile care apar pe parcurs. Tablele magnetice pot fi utilizate pentru ca angajatii sa stie in permanenta care sunt cele mai noi update-uri despre munca pe care trebuie sa o desfasoare. Practic, dupa terminarea sedintelor, nu trebuie decat sa reciteasca informatiile redactate pe tablele magnetice pentru a-si consolida cunostintele, daca au nevoie de acest lucru.

Numarul multinationalelor a sporit considerabil in Romania, astazi existand astfel de companii in toate marile orase. Procedurile si noutatile in domeniu trebuie intotdeauna comunicate angajatilor, astfel incat acestia sa poata fi la curent cu lucrurile care se modifica in sarcinile lor de zi cu zi. Utilizarea tablelor magnetice este o idee excelenta, mai ales in timpul sedintelor in care managerii trebuie sa comunice o lista lunga de aspecte oamenilor pe care ii au in echipa!

Cele mai citite articole