Ne-am asigurat ca dispunem de solutii pentru fiecare buget, in acest sens compania dispune de pachete la costuri diverse in portofoliul nostru, dar care acopera de fiecare data nevoile de baza in cazul unui astfel de eveniment nefericit. Pentru ca evenimentele de acest tip, evenimente neplacute pentru orice persoana ne iau mereu prin surprindere si rareori pot fi anticipate, va punem la dispozitie servicii funerare non stop, astfel incat ne puteti contacta in orice moment va putem fi de folos.

Muncitorii serviciului de pompe funebre organizeaza si gestioneaza detaliile unei inmormantari.

Atributiile

Muncitorii serviciilor funerare, se ocupa de:

  1. Ofera sfaturi si confort familiilor si prietenilor defunctului
  2. Oferia informatii despre optiunile serviciului funerar, oferind servicii funerare in sector 5
  3. Pregateste ramasitele (trupul decedatului) pentru inmormantare
  4. Se ocupa de certificatele de deces si alte documente legale la autoritatile competente

Muncitorii serviciilor funerare ajuta la determinarea locatiilor, a datelor sau servicii de pomenire, inmormantari. Ei se ocupa si de alte detalii, cum ar fi ajutarea familiei sa decida daca corpul trebuie sa fie ingropat, inmormantat sau incinerat. Aceasta decizie este critica, deoarece practicile funerare variaza intre culturi si religii.

Cei mai multi lucratori ai serviciului funerar participa la aspectele administrative referitoare la decesul unei persoane, inclusiv depunerea de acte catre oficialii de stat pentru a primi un certificat de deces.

Cele mai citite articole

Multi lucratori ai serviciilor funerare lucreaza cu clientii care doresc sa planifice inmormantarile proprii in avans, pentru a se asigura ca nevoile lor sunt indeplinite si pentru a usura sarcina de planificare pentru membrii familiei care supravietuiesc.

Responsabilitatile companiilor funerare

De asemenea, lucratorii serviciului funerar pot furniza informatii si resurse, cum ar fi grupuri de sprijin, pentru a ajuta prietenii si familia indurerati.

Managerii serviciilor funerare  supravegheaza operatiunile generale ale unei afaceri funerare. Ei indeplinesc o mare varietate de indatoriri, cum ar fi planificarea si alocarea resurselor caminului funerar, administrarea personalului si gestionarea marketingului si a relatiilor publice.

Companiile de servicii funerare in Bucuresti dispun de o gama variata de servicii funerare, incepand de la pachete funerare diverse si pana la sicrie, coroane si jerbe, transport, dar si alte accesorii necesare. Ne-am asigurat ca dispunem de solutii pentru fiecare buget, in acest sens existand pachete la costuri diverse in portofoliul nostru, dar care acopera de fiecare data nevoile de baza in cazul unui astfel de eveniment nefericit. Pentru ca evenimentele de acest tip, evenimente neplacute pentru orice persoana ne iau mereu prin surprindere si rareori pot fi anticipate, va punem la dispozitie servicii funerare non stop, astfel incat ne puteti contacta la orice ora.

Multe firme de servicii funerare din prezent ofera atat servicii de inhumare, cat si de incinerare. Alaturi de acestea, este indicat sa va orientati catre o casa de pompe funebre, precum  Funerare Ghica care ofera servicii funerare nonstop, si care va asigura toate serviciile conexe.

Cele mai citite articole