Vitrinele reci pentru magazin sunt unul dintre principalele tipuri de echipamente comerciale. Ele diferă într-o varietate de modele, dimensiuni, metode de răcire și design. Atunci când alegi o opțiune potrivită, trebuie să te concentrezi pe ce ai nevoie cu adevărat. 

Spre exemplu, daca îți trebuie un echipament rece de afișare pe banc (tejghea), o opțiune foarte bună ar fi vitrina frigorifică de prezentare Lilla.

TC 190 Lilla – o vitrină frigorifică de prezentare care face diferența

Este un utilaj profesional cu un design nou, care nu doar că are o paletă vastă de funcții ce se bazează pe soluții tehnologice avansate, dar arată și bine, fiind  elegantă vizual. O astfel de vitrină profesională se potrivește în diferite domenii, inclusiv în cel farmaceutic.

Dacă ar fi să ne referim la caracteristici, vitrina Lilla are sistem de răcire ventilată, afișaj digital al temperaturii ce se poate seta de către operator, 2 rafturi interioare realizate din sticlă, carcasă exterioară și interioară din oțel plastifiat, iluminare interioară LED.

Cu o greutate de 96 kg (brut) și 74 kg (net) și niște dimensiuni externe de 133,3×48,4×59,5 cm este ușor de poziționat în orice unitate.

Pentru mai multe detalii despre acest echipament frigorific poți intră pe tcromania.com.

Ce mai trebuie să știi despre vitrinele frigorifice profesionale?

  • Tipuri de vitrine frigorifice

Vitrinele cu o unitate încorporată funcționează autonom și sunt de obicei folosite în magazine mici și magazine de catering. 

Modelele cu un tip de refrigerare la distanță cumpăra piețe alimentare care au un sistem de refrigerare divizat care furnizează central cu frig tuturor echipamentelor conectate la acesta.

  • Adâncimea compartimentului interior

Cele mai citite articole

O vitrină rece obișnuită poate avea lățimea de 50, 75, 108 cm, ceea ce determină în consecințaă volumul și cantitatea de mărfuri care pot fi stocate.

  • Modul de dispunere a ușilor

Vitrina frigorifică de banc este un echipament profesional la care, de obicei, are acces doar vânzătorul. Mai nou, există și astfel de echipamente cu uși orientate spre clienți sau chiar deschise, de unde cumpărătorul poate obține în mod liber mărfurile dorite.

  • Sisteme de răcire pentru dotarea vitrinelor frigorifice de banc
  1. Static: asigură fluxul de frig în volum într-un mod natural, respectiv, în diferite părți ale vitrinei, temperatura poate fi diferită. 
  2. Ventilat: asigură ventilația, în urma căreia aerul rece este distribuit uniform în toată camera. Dezavantajul său este că produsele fără ambalaj etanș pot fi expuse aerului ce le pot degrada din punct de vedere al aspectului.
  • Modul dezghețare

Poate fi automat, ceea ce ușurează întreținerea vitrinei, dar îi crește prețul. În lipsa acestei funcții, va trebui să se dezghețe manual echipamentul de către personalul angajat, în mod regulat.

  • Prețurile vitrinelor frigorifice pentru magazine

Costul echipamentelor reci comerciale pentru magazine variază foarte mult. Depinde de dimensiunile acestora, precum și de sistemele de răcire și dezghețare. Prezența unor opțiuni suplimentare poate crește cu mult prețul acestora. Materialul de fabricație este esențial. Cu cât sunt mai multe piese din oțel inoxidabil în componența sa, cu atât mai mult vor costa.

Ergonomia inovatoare permite o creștere semnificativă a expunerii. Designul deschis asigură vizibilitate maximă a fiecărui produs pentru cumpărător. Capacitățile de comercializare îmbunătățite fac din echipamentele frigorifice un instrument eficient pentru creșterea vânzărilor.

Designul stilat al vitrinelor profesionale poate atrage instantaneu atenția cumpărătorului asupra produsului prezentat și garantează o prezentare eficientă a produselor, deci merită să se investească mai mult din punct de vedere financiar în ele. 

Având în vedere cele de mai sus, în momentul în care vei alege o vitrină frigorifică, acordă cea mai mare atenție informațiilor detaliate din fișa produsului. 

În plus, e bine să contactezi un consultant TC Romania Crown Cool pentru sfaturi: el te va ajuta să alegi echipamentul frigorific de tip vitrină care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii tale.

Intră pe tcromania.com pentru detalii și comenzi!

Cele mai citite articole