Presele pentru balotat deseuri sunt foarte utile pentru orice tip de firma. Ele ajuta in economisirea spatiului si te sustin in a recicla si a elimina deseurile. Poti balota hartie, sticle de plastic sau alte tipuri de deseuri mai dificile, din materiale mai dure, precum metalul. Este important sa faci aceasta investitie pentru firma ta si sa te bucuri de avantajele pe care le ai atunci cand cumperi o presa cu acest tip de functii. Pentru a vedea optiunile pentru o presa balotat deseuri de la AWE Compactors, iata care sunt caracteristicile de care trebuie sa tii cont: 

Presele au diverse dimensiuni, fiind compatibile cu o multitudine de spatii 

Poti cumpara o presa indiferent de dimensiunea spatiului care exista in firma ta. Astfel, este important sa studiezi diversele tipuri de prese pe care ti le ofera AWE Compactors si sa alegi ceea ce se potriveste locului pe care il detii sau marimii afacerii tale. Exista prese de mici dimensiuni, care au un timp foarte scurt pentru realizarea unui balot, sau prese de mari dimensiuni, care reusesc sa creeze baloti folosind cantitati uriase de deseuri. 

Presele pentru balotat deseuri sunt perfecte pentru mai multe tipuri de afaceri sau medii de lucru

Presele pentru balotat deseurile sunt specifice pentru mai multe domenii de lucru. Astfel, ele se pot folosi pentru balotat pet-uri sau pentru a realiza eliminarea deseurilor de tip metalic, etc. Se folosesc in cadrul spitalelor, birourilor sau depozitelor diverse. Astfel, ele pot sa ajute foarte mult in ceea ce priveste gestionarea si economisirea spatiului existent. 

Presele pentru balotat deseuri AWE Compactors au timp foarte mic de realizare a balotului 

Cele mai citite articole

Presele AWE Compactors sunt foarte importante pentru orice tip de afacere. Ele sunt folosite foarte usor si au garantie valabila pentru momentul in care se defecteaza. Timpul pentru realizarea balotului este foarte bun si vei reusi sa construiesti balotii in cateva secunde. Cea mai mica presa are un timp de 20 de secunde pentru alcatuirea unui balot de deseuri. 

Presele nu au nevoie de paleti la iesire. 

Presele sunt realizate astfel incat sa fie foarte comod de utilizat. Ele sunt construite fara necesitatea de a folosi paletii. Acesta este un avantaj financiar si practic. 

Exista anumite ghiare care forteaza materialul sa nu revina la forma initiala

Balotii pe care ii face presa AWE Compactors sunt foarte bine realizati. Ei nu au tendinta de  revenire elastica a materialului presat. De aceea spatiul ocupat de deseuri o sa fie foarte mic si afacerea ta o sa fie de succes. O sa economisesti spatiu si o sa poti transporta deseurile foarte usor, conform normelor in vigoare. De asemenea, vei economisi bani pentru transport pentru ca spatiul o sa fie mai mic. 

Cele mai citite articole