Abonament TV și internet în funcție de dorințele tale

Cele mai moderne soluții tehnologice care fac vizionarea la TV cât mai ușoară posibil sunt sunt ofertele de abonament TV si internet. Un abonament TV și internet îți oferă următoarele avantaje: urmărești widgetul preferat fără restricții pe toate dispozitivele, vei avea cele mai bune canale TV HD într-un singur loc, biblioteca video bogată de filme și muzică în rezoluție Full HD, cele mai populare emisiuni de televiziune difuzate pe disc și fără reclame, soluție convenabilă pentru nevoile întregii familii, fără tampon și întrerupere cu o calitate adaptivă la conexiunea la internet, revii și derulezi programul TV la o oră de pornire convenabilă, oportunitate nonstop de a primi asistență din partea echipei de experți. 

Agentul tău Telecom este locul unde poți face un abonament TV și internet pentru vizionarea celor mai noi și de calitate filme, seriale, emisiuni de stil de viață, emisiuni de divertisment, precum și diverse formate live. De asemenea, furnizează din întreaga lume, cele mai bune televiziuni, posturi de radio, filme, muzică și evenimente. Dacă ești în căutarea unui conținut de înaltă calitate, divers și a unui serviciu fără compromisuri, alege un abonament TV și internet de la Agentul tău Telekom. 

Abonament TV și internet de la Agentul tău Telekom

Cele mai citite articole

Abonamentul TV și internet de la Agentul tău Telecom este potrivit pentru oricine dorește să se uite la televiziune de înaltă calitate.  Utilizarea serviciului de internet necesită doar o conexiune la internet. Spre exemplu, la abonamentul de internet și televiziune prin fir ai zero euro în primele 2 luni și te bucuri de HBO gratuit timp de 12 luni. Ai un număr de până la 137 de canale digitale, dintre care 43 de canale HD, ai instalare gratuită, router wireless gratuit și primul receiver/card CI+ gratuit. 

De asemenea, la Agentul tău Telecom poți beneficia de un abonament internet prin fir și televiziune prin satelit, cu reducere în primele 2 luni și HBO gratuit timp de 12 luni,abonament  internet la priză și televiziune prin satelit cu pachetul HBO gratuit timp de 12 luni, abonamentul internet la priză și televiziune prin satelit cu pachetul HBO gratuit. La toate abonamentele de la Agentul tău Telecom se pot adăuga extraopțiuni, fiecare având costul său lunar. Poți alege un pachet cu internet prin fir sau la priză, TV Digital Interactiv, TV Digital sau TV Satelit. Alegerea este a ta, având la îndemână toate opțiunile și combinațiile internet + televiziune. 

Urmărește statisticile meciurilor în timp real

Datele sportive pot fi utilizate pentru a urmări statisticile meciurilor de fotbal, indiferent dacă meciul este în timp real sau a trecut deja. Funcția este disponibilă la abonamentele Agentul tău Telekom. Există o pictogramă separată de la care se pot accesa statistici sportive. Informațiile despre transmisie în sine pot fi, de asemenea, accesate.

Cele mai citite articole