Implanturile cu silicon sunt cele mai solicitate tipuri de interventii din chirurgia estetica pentru femei, se pot face in orice cabinete specializate si sunt foarte simplu de obtinut intr-un timp relativ scurt. Femeile care au sanii prea mici, care au nevoie de refacerea zonei sanilor sau vor sa isi redimensioneze si refaca forma sanilor pot apela la operatii estetice de marire sani foarte simplu de realizat.

Odata ce o femeie are silicoane plasate in zonele dorite va putea sa isi continue viata fara probleme, sanii vor arata foarte bine, metoda de augmentare a sanilor este permanenta, nu mai e nevoie de alte proceduri chirurgicale dupa cea initiala. Recuperarea dupa interventia chirurgicala este totala, rapida, nu e nevoie de masuri speciale, siliconul este o substanta foarte bine tolerata de organism, nu apar reactii adverse si nici nu avem de ce sa ne facem griji in privinta ei.

Spre deosebire de alte tipuri de implanturi mamare, cele cu silicoane sunt de diferite marimi, putem alege cat de mare si ce forma sa aiba implantul. Sanii pot fi ridicati, arata bine, se pot pune implanturile sub muschiul pectral, uneori se completeaza implanturile cu silicon cu o ridicare a sanilor pentru a avea sani mai bine definiti si mai bine pozitionati.

Viata personala si stima de sine sunt imbunatatite simtitor dupa finalizarea procedurilor de implantare a silicoanelor, pacientele pot sa isi reia viata normala, au doar de castigat daca isi fac implanturi si pot sa aiba succesul dorit daca evolutia lor depinde de aspectul fizic.

Cele mai citite articole

Textura implanturilor moderne este asemanatoare cu cea a tesutului glandular, la palpare diferenta este foarte mica, aproape insesizabila, formele implanturilor si tehnicile imbunatatite folosite in cadrul operatiilor estetice determina o asemanare foarte mare intre implanturile cu silicoane si sanii obisnuiti.

Cu implanturile cu silicon orice femeie poate arata mult mai bine, implanturile au si un avantaj practic, daca sanii erau prea mici si incomodau dupa implantarea de silicon vom putea sa ne desfasuram activitatile dorite mult mai simplu.

Medicii care se ocupa de implanturi pot recomanda diverse tipuri de implantare, aleg cel mai potrivit implant in functie de istoricul medical al pacientelor si de forma si textura sanilor naturali.

Pe masura ce tehnologia a evoluat precizia de implantare si modul in care arata sanii cu silicon s-au schimbat substantial astfel incat astazi obtinem cele mai bune rezultate mai repede si cu o eficienta mult mai mare ca in trecut.

La implanturile cu silicoane trebuie tinut cont si de ceea ce isi doreste pacientul, in permanenta chirurgii esteticieni vor discuta cu pacientele si le vor asculta ideile, vor avea in vedere ce vor sa obtina femeile care vin in cabinete. De fiecare data ei vor face tot ce pot pentru ca sanii sa arate exact cum ii vor doamnele sau domnisoarele.

Cele mai citite articole