Avantajele si dezavantajele datingului online

Dating-ul online seamana putin cu fotbalul si politica, sunt cei care il iubesc, sunt cei care il critica, dar aproape toata lumea are o parere despre el.

Conform opiniilor mai multor utilizatori ai site-ului de intalniri online https://mezo.ro/, vom vedea care sunt cele mai importante avantaje si dezavantaje ale paginilor de intalniri.

Avantajele site-urilor de intalniri

O vitrina de sute sau mii de oameni

Pe un singur site de intalniri putem gasi mii de oameni, in functie de marimea orasului, sute sau zeci dintre ei vor fi suficient de apropiati pentru ca o relatie sa fie posibila. Un site de intalniri este ca o mare vitrina in care poti alege cui vrei sa scrii.

Toti sunt acolo pentru a gasi un partener

Cel mai bun lucru la site-urile de matrimoniale este ca absolut toti utilizatorii s-au inregistrat pentru a flirta. Asta inseamna ca sansele de a primi un raspuns pozitiv atunci cand scrii cuiva sunt mult mai mari decat pe strada, unde nu stii niciodata daca celalalt vrea sa flirteze, are un partener sau in ce situatie se afla. 

Nu trebuie sa astepti weekendul

Unul dintre marile avantaje ale site-urilor de intalniri online este ca le poti folosi oricand. Ai nevoie doar de mobil si in cateva secunde poti conversa cu cineva.

Nu este nevoie sa pleci de acasa

Cele mai citite articole

Din aceleasi motive ca si punctul anterior, poti flirta din propria casa in bucatarie, sufragerie sau dormitor. Nu trebuie sa te imbraci pentru a intalni oameni, nu trebuie sa iei masina… pe scurt, este cel mai confortabil mod de a flirta care exista.

Nu te costa nimic

In general, te inregistrezi orbeste si nu stii daca site-ul va avea utilizatori din zona ta sau care te intereseaza. Inregistrarea este gratuita, asa ca iti risti doar timpul, dar uneori nici inregistrarea nu este suficienta pentru a-ti face o idee si trebuie sa platesti abonamentul pentru a afla ca chiar nu exista oameni care te intereseaza.

Dezavatajele unui site de matrimoniale

Fotografiile si videoclipurile pot oferi o imagine prea idealizata a realitatii

In zilele noastre, nu trebuie sa fii un fotograf profesionist pentru a sti cum sa te pozitionezi in fata camerei si ce filtre sa aplici, astfel incat imaginea sa arate mult mai spectaculos decat este in realitate.

Limbajul corpului este pierdut

Desi acum este posibil sa vorbim prin apel video, in general, nu avem aceeasi perspectiva ca atunci cand vorbim cu cealalta persoana in acelasi spatiu fizic. Limbajul corpului este o parte importanta a flirtului, iar site-urile de intalniri nu au oferit inca pe deplin aceasta experienta.

Intalnirile online sunt bune sau rele?

Intalnirile online nu sunt nici bune, nici rele. Sunt pur si simplu un alt instrument care poate fi folosit pentru a intalni oameni si a te distra.

Nu este bine sa inlocuim realitatea cu internetul, dar avantajele sale pot fi folosite pentru a ne face realitatea mai usoara si mai placuta.

Cele mai citite articole