Caracteristicile anvelopelor all season

Anvelopele sunt extrem de importante indiferent de sezon. Ele sunt realizate astfel incat sa corespunda anumitor specificatii tehnice. Anvelomag ofera o gama larga de anvelope all season, care se potrivesc oricarui anotimp. Iata care sunt caracteristicile acestor tipuri de anvelope si de ce sunt utilizate din ce in ce mai des:

  1. Sunt potrivite atat pentru iarna, cat si pentru vara

Anvelopele all season sunt perfecte atat pentru vara, cat si pentru iarna. Ele sunt versatile, avand o constructie care uneste calitatile cauciucurilor de iarna si de vara. Sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc sa schimbe de doua ori pe an anvelopele. De asemenea sunt realizate astfel incat sa fie rezistente, fiabile, perfecte pentru plimbarile favorite. Ele au durata mare de viata si sunt din ce in ce mai des utilizate pentru avantajele pe care le detin.

  • Rezista intr-o plaja medie de conditii de drum in caldura sau frig

Constructia anvelopelor all season este una care imbina calitatie anvelopelor de vara si de iarna. De aceea ele sunt formate astfel incat sa aiba rezistenta mare la asfaltul incalzit din timpul anotimpului cald, precum si posibilitatea de a rezista la gheata sau zapada, in timpul perioadelor din an care sunt reci. Ele sunt o forma foarte bine gandita de cauciuc utilizat oriunde si oricand.

  • Nu trebuie sa le mai schimbi de la un sezon la celalalt

Cele mai citite articole

Schimbarea anvelopelor la trecerile dintre anotimpurile cald si rece, este uneori neplacuta pentru anumite persoane. De aceea alegerea unor anvelope all season este perfecta pentru aceia care prefera sa aiba o singura varianta pentru intreg anul. Nu exista dezavantaje ale acestui sistem. Anvelopele se schimba doar atunci cand sunt stricate, fara sa fie nevoie de o permanenta mutare. Au un pret care avantajeaza si exista multe persoane care apreciaza acest tip de anvelope.

  • In prezent schimbarile climatice pot determina nevoia de a cumpara astfel de anvelope

Vremea din ultimii ani a fost diferita fata de lucrurile cu care eram obisnuiti. Asadar, se poate sa existe trecere imediata de la 20 de grade pana la – 10 grade Celsius. Acest lucru poate sa varieze si se poate intampla sa fie prezent de mai multe ori in acelasi sezon. Astfel, anvelopele all season scutesc chinul de a schimba permanent cauciucurile la fiecare modificare majora de temperatura. O altfel de schimbare este si prezenta frigului in timpul verii sau primaverii si a caldurii in toiul iernii. Setul de anvelope all season poate sa ajute in aceste situatii care sunt des intalnite in ultima perioada de timp.

Anvelopele all season de la Anvelomag sunt de inalta calitate si pot sa fie folosite cu incredere in orice anotimp.

Cele mai citite articole