Ce haine te avantajează dacă ai burtă?

Cine are acea o burtică proeminentă poate recurge întotdeauna la îmbrăcăminte

pentru a-și camufla kilogramele în plus. Există nenumărate trucuri pe care le poți folosi în avantajul tău! Doar să să alegi bine ținutele și să folosești moda ca aliat pentru ca tu să te simți bine. 

Alege piese vestimentare care alungesc trunchiul

Un blazer grozav îți va marca umerii, îți va întinde corpul și va crea două linii verticale care îți vor masca burta. De asemenea, poți opta pentru un trenci frumos sau chiar o suprapunere de bluze care creează același efect vizual.

Gulere cu tăietură în V sau gulerele tip bărcuță

Orice haine care ajută să atragă atenția asupra părții superioare a corpului superior muta focusul din zona abdomenului. De aceea gulerul în V este un succes. Gulerul gen bărcuță va alungi și el silueta umerilor.

Dacă este o piesă vestimentară mai închisă la gât, poți purta un colier lung care îndeplinește perfect și rolul de a prelungi silueta.

Alege haine cu tăieturi realizate deasupra taliei

Poartă articole de îmbrăcăminte care au un marcaj chiar sub sâni, deasupra taliei. În acest fel vei crea un efect vizual care va muta atenția ochiului de la zona burții. Rochiile drapate și bluzele înfășurate sau plic sunt de asemenea opțiuni excelente.

Poartă piese vestimentare cu talie medie

Nici talia foarte joasă, nici talia înaltă care creează volum deasupra buricului nu sunt întotdeauna de dorit. Idealul poate fi de multe ori o ținută cu o talie medie, chiar la linia buricului. Îți va face aspectul mai armonios și va echilibra aspectul.

Evită fustele mulate

Cele mai citite articole

Piesele care sunt mai ample în partea de jos ajută la armonizarea liniei corpului și îndepărtează atenția de pe burtă. Dacă combini fusta bine aleasă cu o piesă care alungește trunchiul și are un guler bărcuță sau un guler cu o tăietură în ​​V, atunci rezultatul va fi excelent!

Evită hainele prea strânse sau prea largi

Atenție la cumpărarea hainelor! Nu ar trebui să purtați piese prea strâmte care marchează abdomenul proeminent sau piese prea largi care vor adăuga vizual câteva kilograme în plus la respectivul look. Cumpără haine care se potrivesc mărimii tale.

Orientează-te spre ținute monocromatice

Aspectul monocromatic ajută la alungirea siluetei. Poartă-le cu un toc înalt nud, care ajută și mai mult! Dungi verticale sau imprimeuri cu motive mici închise la culoare sunt, de asemenea, soluții excelente pentru a masca burta nedorită.

Cureaua

Centura este unul dintre cele mai bune accesorii pentru a masca volumul burticii. Doar că trebuie utilizată în poziția corectă, imediat sub sân, la înălțimea sternului.

Tocurile

Tocurile vor ajuta la postura femeii, făcând corpul să pară mai alungit decât în realitate.

Imprimeurile

Imprimeurile ajută foarte mult la disimularea burții, dar exagerarea dimensiunii imprimeurilor poate ajunge să se îngrașe și să nu deghizeze.

Eșarfele și fularele

Ele pot fi legate într-o varietate de moduri pentru a ascunde burta și, în același timp, la prelungirea siluetei.

Cele mai citite articole