Un curs SEO gratuit care te învață cum să obții clienți de la Google

Cauți cunoștințe SEO bine structurate și evidențiate? Ai ajuns la locul potrivit! Aceste cursuri de SEO de la Edu îți vor arăta cum să abordezi vizibilitatea pe Google și să convertești această vizibilitate în clienți. Vei învăța cum să creezi un site web care va genera trafic de la Google.

Pentru cine este acest curs SEO? Pentru proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii care se ocupă singuri de comercializarea companiei lor pentru persoanele responsabile de marketing în companii și pentru toți cei care externalizează activități SEO.

Ce vei câștiga din cursul SEO?

  • Vei afla cum să obții clienți de la Google și vei învăța o abordare a SEO care îți va permite să câștigi clienți în loc să te concentrezi doar pe trafic. Sunt necesare poziții înalte, dar în majoritatea industriilor nu este suficient să vinzi produse sau servicii.
  • Vei descoperi cum să analizezi situația site-ului web pe Google. Înainte de a începe să acționezi, trebuie să știi care este situația ta actuală. Datorită cursului de SEO vei învăța cum să analizezi vizibilitatea domeniului pe baza bazei de date gratuite Google Search Console. Aceste cunoștințe îți pot fi utile, chiar dacă externalizezi SEO.
  • Vei putea alege cuvintele cheie potrivite. Site-ul tău web ar trebui să apară pentru toate cuvintele cheie legate de afacerea ta – direct și indirect. Cursul de SEO te va ajuta să găsești fiecare cuvânt care poate face o vânzare.
  • Vei învăța cum să planifici strategia SEO potrivită. Majoritatea lecțiilor din acest curs SEO sunt despre construirea și implementarea strategiei SEO potrivite. Datorită unui plan amănunțit și a unor acțiuni regulate, vei putea crește treptat vizibilitatea afacerii tale.
  • Vei învăța să creezi conținut care să atragă clienți. Conținutul în SEO este absolut esențial. Datorită cursului SEO, vei învăța cum să planifici și să scrii conținut care generează trafic, care se traduce prin rezultate ale vânzărilor.
  • Vei afla despre erorile care îți pot bloca creșterea traficului Majoritatea site-urilor realizate incorect conțin bug-uri identice sau similare care împiedică afacerile să crească vizibilitatea și să vândă mai mult. Una dintre lecțiile din cursul SEO se referă la aceste greșeli.

Curs SEO datorită căruia vei începe în sfârșit să obții clienți de la Google

Cele mai citite articole

Nu va fi un alt curs SEO despre cum să poziționezi în mod independent o anumită frază pe prima pagină a rezultatelor Google. Vei descoperi cum să abordezi prezența ta în Google mai cuprinzător și cu accent pe creșterea vânzărilor sau a numărului de solicitări. 

Da! Pentru a-ți dezvolta afacerea datorită prezenței tale pe Google, ai nevoie de mai mult decât doar poziții înalte!  Prima poziție în Google nu înseamnă întotdeauna succes. Există încă mulți factori care influențează dacă clienții vor cumpăra produsele sau serviciile tale. Prin urmare, cursul de SEO îți va arăta cum să abordezi în mod cuprinzător procesul de achiziție a clienților de la Google. 

Datorită cunoștințelor dobândite, site-ul tău web va fi cel mai bine vândut! Dacă ești în căutarea unor cunoștințe cuprinzătoare despre prezența companiei tale pe Google, acest curs SEO este pentru tine. Cunoștințele din acest curs îți vor permite, de asemenea, să evaluezi activitatea agenției care desfășoară o campanie SEO pentru site-ul tău web.

Cele mai citite articole