Bebelușul se dezvoltă în fiecare zi și are nevoi nutriționale specifice. Poți hrăni bebelușul cu lapte praf de la Humana încă de la naștere, pe lângă laptele matern sau ca singurul aliment. Odată cu introducerea alimentelor complementare, este recomandabil să treci bebelușul la Humana 2 după a 6-a lună. Laptele praf Humana 1+ este potrivit pentru copii din prima zi de naștere și le oferă toți nutrienții importanți pentru o dezvoltare cognitivă și motorie adecvată vârstei. 

Laptele praf pentru copii mici are un conținut de proteine ​​adecvat vârstei, care se bazează pe recomandările actuale ale experților în nutriție. Formula conține acid alfa-linolenic, acid gras esențial omega-3 care susține dezvoltarea creierului și a celulelor nervoase. Calciul și vitamina D sunt importante pentru dezvoltarea normală a oaselor bebelușilor și împreună cu vitamina A, promovează și funcția normală a sistemului imunitar.

Lapte praf Humana Probalance 2

Laptele praf Humana Probalance 2 este ideal pentru hrănirea suplimentară sau ca unică formulă de lapte după alăptare sau ca formulă pentru sugari. Rețeta fără amidon se bazează pe recomandările experților în nutriție și, prin urmare, este ideal pentru dezvoltarea bebelușului în hrănirea complementară. Pe lângă lactoză și grăsimi, HMO este o componentă principală a laptelui matern. Humana a îmbogățit laptele praf pentru bebeluși cu HMO, omega-6, acid alfa-linolenic și acidul gras omega-3 esențial, care contribuie la dezvoltarea creierului și a țesutului nervos. Laptele praf 2 Humana Probalance conține numai lactoză sub formă de carbohidrați.

Lapte praf Humana 2+ 

Laptele praf Humana 2+ este potrivit pentru copiii de la vârsta de doi ani, după laptele praf formula 1+ și le oferă copiilor toți nutrienții importanți pentru o dezvoltare adecvată vârstei. Laptele praf pentru copii mici are un conținut de proteine ​​adecvat vârstei, care se bazează pe recomandările actuale ale experților în nutriție. Formula conține acid alfa-linolenic, acid gras esențial Omega-3 care susține dezvoltarea creierului și a celulelor nervoase. Calciul și vitamina D sunt importante pentru dezvoltarea normală a oaselor copiilor și împreună cu vitamina A promovează și funcția normală a sistemului imunitar. 

Lapte praf Humana HA-PRE

Laptele praf Humana HA-PRE este un produs pentru copiii hipoalergenici și este format din proteine ​​din lapte hidrolizate de înaltă calitate, fibre prebiotice galacto-oligozaharide și acizi grași Omega-3 și -6 nesaturați cu lanț lung. Cu proteina din lapte deosebit de ușor descompusă și, prin urmare, redusă de alergeni, alimentele hipoalergenice sunt potrivite în special copiilor cu risc crescut de alergie. Formula pentru bebeluși HA PRE bine tolerată se bazează exclusiv pe lactoza glucidică utilizabilă, motiv pentru care bebelușul poate fi hrănit până când se satură, fără ezitare. Humana HA PRE ca aliment unic sau pentru hrănire suplimentară este ideal pentru mamele care nu alăptează sau care doresc o alternativă potrivită pentru bebelușul lor, în plus față de laptele matern.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!