La Hollywood exista multe chipuri cunoscute, pe care le-am vazut in filmele noastre preferate. Cu totii avem un actor sau o actrita preferata, fie datorita talentului pe care il arata pe scena, fie datorita frumusetii care o caracterizeaza. 

Am analizat o mare parte dintre cele mai frumoase actrite care sunt la Hollywood sau care au lucrat in acest mediu. De data aceasta va aducem cele mai frumoase 15 actrite de la Hollywood ale intregului deceniu. Pentru mai multe stiri despre vedete, barfe, topuri, actori si actrite preferate, vizitati uniunea.ro.

Cele mai frumoase 15 actrite de la Hollywood din acest deceniu

1. Alexandra Daddario

Actrita si YouTuber american in varsta de 35 de ani a aparut in filme precum „Percy Jackson” si „Baywatch”. Ochii lui albastri deschis i-au captivat pe toti fanii.

2. Amy Adams

Actrita americana in varsta de 47 de ani ajunge pe lista datorita frumusetii sale de necontestat. A trecut prin filme de comedie, actiune si suspans precum: „Enchanted”, „American Hustle” si „Nocturnal Animals”.

3. Ana de Armas

Actrita cubano-spaniola a trecut prin filme de la Hollywood precum: „The dark side of desire” sau „Blade Runner 2049”

4. Angelina Jolie

Una dintre cele mai cunoscute de top pentru talentul, atractivitatea si inteligenta ei incontestabile. Actrita a fost Lara Croft in „Tomb Raider”, „Maleficent” si in „Ete”.

5. Anne Hathaway

Actrita americana in varsta de 39 de ani, castigatoare a unui Oscar, am vazut-o in filme precum „Les Miserables”, „The Devil Wears Fashion” sau „Princess Diaries”.

6. Anya Taylor-Joy

Actrita si modelul american-britanic, castigatoare a Globului de Aur, a premiului Screen Actors Guild si a diferitelor nominalizari la premiile BAFTA, am vazut-o in filme si seriale precum ‘Fragmented’, ‘Lady’s Gambit’ sau ‘Morgan’

7. Chloe Grace Moretz

Cele mai citite articole

Actrita si modelul american in varsta de 24 de ani a devenit una dintre preferatele publicului de la un moment la altul. Am vazut-o in productii precum „Kick-ass”, „Carrie” sau „The Fifth Wave”.

8. Elizabeth Olsen

Una dintre surorile Olse, desi nu tocmai gemenele, dar care a avut mai multa proeminenta datorita Marvel. Actrita in varsta de 32 de ani a participat la filme precum „Razbunatorii” in care a interpretat-o ​​pe Vrajitoarea Stacojie, dar si la alte productii precum „Sorry for Your Loss” sau „A Hidden Passion”.

9. Emma Roberts

Este o actrita si cantareata americana in varsta de 30 de ani, care a devenit cunoscuta pentru interpretarea din „American Horror”, dar s-a dezvoltat si in alte productii precum „Nerve” sau „Scream 4”.

10. Emma Stone

Actrita americana in varsta de 33 de ani a facut parte din mai multe filme extraordinare precum „Amazing Spider-Man”, „Cruella” sau „La La Land”. Ea este castigatoarea unui Oscar, a unui BAFTA, a unui SAG si a unui Glob de Aur pentru cea mai buna actrita.

11. Emma Watson

Actrita si model in varsta de 31 de ani, engleza, dar de origine franceza, care a ajuns la faima datorita rolului sau de Hermione in saga completa „Harry Potter”. Cu toate acestea, nu s-a incadrat in acel rol si a reusit sa-si faca un nume in filme precum „Frumoasa si Bestia” si „Femetele”.

12. Gal Gadot

Actrita, producatorul si modelul, la acea vreme, a devenit favorita fanilor datorita muncii sale la filme precum „Wonder Woman” sau „Fast and Furious”. A fost, de asemenea, domnisoara Isarael, unde si-a reprezentat tara la Miss Univers.

13. Jennifer Aniston

Actrita, regizorul, comediantul si producatorul american a fost recunoscuta la un moment dat drept cea mai frumoasa din lume. A ajuns la faima datorita serialului „Friends”, dar apoi nu s-a oprit si am vazut-o in productii precum „The morning Show” sau „A fake wife”.

14. Jennifer Lawrence

Actrita americana care si-a facut un nume prin rolul din seria de filme „Jocurile Foamei”. Cu toate acestea, mai tarziu si-a facut un nume la Hollywood datorita altor filme precum „Operatiunea Vrabiuta Rosie” si „Nu ridicati privirea”.

15. Keira Knightley

Actrita si model american in varsta de 36 de ani, nominalizat la premiile Oscar, Globurile de Aur si BAFTA. Am vazut-o in filme precum „Mandrie si prejudecati” sau saga „Piratii din Caraibe”.

Cele mai citite articole