Cum poate fi organizata o nunta de epoca

Una dintre cele mai utilizate tematici pentru petrecerile de nunta este cea de epoca, datorita faptului ca aceasta ofera o libertate mult mai mare organizatorilor si invitatilor in alegerea celor mai potrivite tinute, accesorii, precum si decoratiuni. Totusi, in momentul in care se alege o astfel de tematica trebuie sa se tina cont de anumite aspecte, astfel incat totul sa arate impecabil, iar petrecerea sa fie un adevarat succes. Pentru tematica de nunta, organizatorii trebuie sa tina intotdeauna cont de urmatoarele aspecte:

Alegerea lumanarilor pentru nunta poate fi o adevarata provocare

Datorita faptului ca pe piata se regasesc numeroase tipuri si modele de lumanari nunta, organizatorii pot fi pusi in dificultate, deoarece trebuie sa aleaga un model potrivit pentru o astfel de petrecere. In cazul nuntilor cu tematica de epoca se utilizeaza de cele mai multe ori lumanari care au dimensiuni considerabile, care sunt foarte inalte si care prezinta si grosimi destul de mari, fapt pentru care un astfel de produs este destul de impunator. Mai mult, intotdeauna se opteaza pentru o paleta cromatica ce contureaza luxul, iar printre culorile preferate ale organizatorilor se numara intotdeauna albul sau auriul.

Un alt aspect care ar trebui luat in considerare in momentul in care se alege sa se investeasca intr-un astfel de produs este legat de decoratiuni. Intotdeauna acestea trebuie sa aiba un aspect estetic placut, precum lumanarea, astfel incat totul sa fie un tot unitar unic. De cele mai multe ori se aleg decoratiuni care sa includa flori de mai multe dimensiuni, frunze decorative colorate in nuante de verde aprins, precum si alte articole decorative precum margele, fundite si panglici.

In momentul in care toate aceste aspecte sunt puse la punct, se poate considera ca lumanarile sunt un element unic si reprezentativ pentru tematica nuntii.

Listele de invitati trebuie realizate in amanunt

Cele mai citite articole

Un alt pas pentru o petrecere de nunta de succes este reprezentat de lista de invitati pentru nunta si cum acestia urmeaza sa fie pozitionati la mese, astfel incat sa se simta bine pe intreaga durata a petrecerii. De cele mai multe ori, organizatorii omit acest aspect, fapt pentru care marea majoritate a invitatilor nu se simt confortabil sa stea la masa cu persoane straine.

De altfel, in momentul in care se intocmesc listele, trebuie sa se ia in calcul atat relatiile dintre invitati, cat si stilul acestora de viata. Intotdeauna persoanele care adora sa se distreze vor fi pozitionate la mesele din apropierea ringurilor de dans.

Tinutele pot fi o provocare pentru toate persoanele

Tinutele de epoca pot fi o adevarata provocare, insa in prezent exista o serie de magazine care ofera invitatilor articole vestimentare potrivite pentru o astfel de petrecere. De cele mai multe ori, hainele prezinta un aspect foarte placut, fiind confectionate doar din materiale de inalta calitate. 

In primul rand, haine mirilor si a domnisoarelor de onoare trebuie sa fie reprezentative pentru tematica. Totusi, in cazul invitatilor, acestia pot sa opteze pentru piese vestimentare confortabile, care sa corespunda gusturilor personale.

Cele mai citite articole