Daca ai o suferinta si simti ca faci greu fata situatiei emotionale si psihice, atunci este important sa contactezi un psihiatru. Daca ai in familie o persoana care are o asemenea problema, este bine sa vii la cabinetul unui specialist si sa ii daruiesti ajutorul de care are nevoie. 

Asadar, la psihiatru poti veni atunci cand ai anumite simptome care sunt greu de gestionat sau care te deranjeaza.  Mihaela Dumitru este psihiatru in Bucuresti si te poate sustine in drumul tau catre vindecare. Ea o sa poata sa te consulte si sa iti faca un plan de tratament specific tie. O sa te asculte cu grija si o sa te ajute sa depasesti momentele dificile. Pentru psihiatru in Bucuresti, iata care sunt cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le cunosti despre importanta venirii la psihiatru:

Psihiatrul te poate consulta si te poate ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru tine si pentru sanatatea ta mentala

Cele mai citite articole

Consultul din cabinetul unui psihiatru este foarte benefic pentru tine daca treci prin momente de suferinta intensa. Specialistul o sa asculte cu atentie tot ce s-a intamplat cu tine si care sunt punctele in care s-a intensificat suferinta de orice tip. O sa poata sa primeasca alaturi de tine un membru al familiei, daca tu doresti acest lucru. Apoi, o sa decida care sunt solutiile tale spre un bun demers psihic. 

Daca vii la timp, simptomele tale se reduc prin medicatie sau tratamente complete, ce includ si alte specialitati

Este important sa vii la timp si sa nu amani consultul la psihiatru. Daca simti ca este ceva ce trebuie rezolvat, este bine sa iti acorzi atentie si sa vii pentru a primi ajutor. Specialistul poate sa iti dea medicatie. Aceasta o sa te ajute sa reduci din intensitatea trairilor. Vei lua cele mai mici doze pentru situatia ta si vei obtine rezultate care sa te stabilizeze. Apoi, tratamentele complete presupun si lucrul cu alte specializari, precum psihologia sau endocrinologia, etc. Vei primi indicatiile de care ai nevoie de la primul consult si pe parcursul tratamentelor.  

Este important sa nu ignori starile care te afecteaza negativ si sa iei masurile necesare pentru vindecare

Nu ignora starile care te afecteaza. Daca le lasi sa se manifeste, vei avea o multitudine de efecte negative care iti vor determina actiuni si ganduri nepotrivite. Psihiatrul Mihaela Dumitru te poate sustine pentru a avea o stare de bine.  

Cele mai citite articole