Promoţie anvelope iarnă 2021

Conducătorii auto ştiu că există multiple forme de a alege anvelopele şi că este important să ai cauciucuri de calitate pentru a avea grijă de maşină şi de siguranţa ta pe şosea. Trebuie să faci revizia maşinii tale la timp, să schimbi uleiul şi să cumperi seturi de anvelope de oricâte ori este necesar. Poţi decide să schimbi anvelopele la trecerea dintre anotimpuri, conform legii, sau poţi alege să cumperi alt set de anvelope all season. 

Este important să faci alegerea corectă pentru zona în care locuieşti şi pentru condiţiile meteo din acea regiune. Pentru anvelope iarna DOT 2021 iată care sunt câteva informaţii de bază despre anvelopele de iarnă, pe care trebuie să le ştii: 

  1. De ce trebuie să schimbi cauciucurile de vară cu cele de iarnă?

Trecerea dintre anotimpuri este întotdeauna marcată de schimbări termice şi de precipitaţii. Astfel, anotimpurile sunt delimitate de diverse tipuri de manifestări ale fenomenelor meteorologice şi condusul este influenţat de aceste modificări. Este bine să ţii cont de temperaturi, de ploi, de zăpadă sau gheaţă, etc. pentru a avea şansa de a conduce în siguranţă. Măsurile pe care trebuie să le iei sunt legate de viteza redusă sau de schimbul de cauciucuri, potrivite pentru noul anotimp. Anvelopele de iarnă sunt realizate special pentru condiţiile specifice perioadei reci. 

2. Care sunt avantajele anvelopelor de iarnă?

Cele mai citite articole

Avantajele anvelopelor de iarnă sunt legate de modul lor de construcţie. Astfel, ele au o adâncime mai mare a benzii de rulare. Sunt concepute special pentru temperaturi care scad sub 7 grade Celsius şi sunt perfecte pentru momentele în care există zăpadă depusă sau îngheţ. Deşi trebuie să conduci cu viteză mai redusă în condiţii dificile, este important să ai ajutorul unor cauciucuri de iarnă. Pe suprafaţa benzii de rulare există zimţi foarte fini, care te ajută să ai aderenţă bună şi să nu aluneci. Modul în care este realizată o anvelopă de iarnă este influenţat de condiţiile sezonului rece. De aceea cu ajutorul unui cauciuc de acest tip o să poţi să elimini zăpada şi apa. Cumpără cauciucuri de iarna  de la E-pneu.ro.

3. De ce poţi alege anvelope de iarnă diferite? Care sunt criteriile luate în calcul?

Atunci când alegi cauciucurile de iarnă, trebuie să ţii cont de mai multe tipuri de criterii. O să iei în calcul tipul de maşină pe care îl conduci şi o să poţi să selectezi dimensiunea. Apoi, este important să vezi diferenţele de construcţie, nivelul de zgomot, indicele de consum şi indicele de aderenţa.

4. Profită de promoţiile existente pe E-pneu.ro

Poţi să te bucuri de promoţiile pentru cauciucuri de iarnă de pe E-pneu.ro. Aici o să descoperi anvelopele de calitate de care ai nevoie.

Cele mai citite articole