Îmbrăcămintea pentru zi de zi sau pentru ocazii speciale trebuie să fie aleasă cu atenţie pentru a-ţi pune în valoare stilul şi pentru a se încadra corect în locul de muncă sau întânirile la care participi. Îmbracămintea de ocazie trebuie să fie mai deosebită şi realizată din materiale preţioase. Gama.ro oferă o multitudine de camasi barbati mari  din care poţi alege preferatele tale pentru a construi ţinute specifice pentru momentele casual sau pentru cele în care vrei să ieşi în evidenţă. 

Iată 4 tipuri de cămăşi numere mari, care te vor ajuta să construieşti outfit-uri interesante: 

  1. Cămaşa roşie

O cămaşă roşie este oricând deosebită. Ea poate să fie integrată într-o multitudine de outfit-uri şi o să iasă de fiecare dată în evidenţă, având o culoare care pune în valoare hainele şi personalitatea ta. Poţi purta o asemenea cămaşă zi de zi la serviciu, la întâlnirile importante, când vrei să te remarci. De asemenea, o poţi folosi la ieşirile în oraş sau la întâlnirile romantice. 

2. Cămaşa de bumbac cu imprimeuri florale

Cele mai citite articole

Cămaşa de bumbac cu imprimeuri florale este o altă variantă deosebită. Ea poate avea imprimeul foarte mic, discret şi poate să fie pe un fond alb, pentru a putea să fie uşor de asortat în mai multe tipuri de outfit-uri. Poţi alege orice alt gen de imprimeu, pentru a pune în valoare stilul tău unic. Aceste cămăşi sunt perfecte pentru vară, pentru concedii, pentru ieşiri la terasă sau pentru plimbările pe faleză. 

3. Cămaşa cu carouri colorate

Cămăşile cu carouri colorate te vor ajuta să obţii o imagine deosebită şi să alcătuieşti ţinute vesele şi frumoase. O să poţi alătura aceste cămăşi unor pantaloni casual, blugilor sau pantalnilor de costum, în funcţie de stilul tău şi de locul unde mergi. Ele sunt permisive şi pot să fie alese într-o multitudine de culori şi tipuri de carouri. Astfel, poţi alege pattern-urile mari sau subţiri şi discrete. Te vei bucura de o imagine plină de viaţă, care îţi va dărui o stare de bine.  

4. Cămaşa neagră simplă, cu mânecă lungă

Oricine are nevoie de o cămaşă neagră simplă, cu mânecă lungă. O asemenea piesă vestimentară te va ajuta să alcătuieşti ţinute elegante şi casual, universale. O să poţi purta o asemenea cămaşă la un eveniment special, alături de o cravată frumoasă, sau la plimbare sau shopping. Pentru a vedea gama largă de articole pentru mărimi mari, poţi accesa site-ul Gama.ro. Vei putea alege camasi barbati  elegante sau casual. 

Cele mai citite articole