Amanetul de acasă vs. Amanetul în agenție – Care este varianta potrivită pentru tine?

Când nevoia de bani îi împinge pe oameni să-și vândă sau să-și amaneteze lucrurile de valoare, ei se orientează, de regulă, către cele mai rentabile case de amanet. Și este și de înțeles de ce: fiecare client își dorește să obțină cel mai bun preț în urma evaluării. 

În ziua de astăzi, casele de amanet cu o experiență vastă în domeniu, pun la dispoziția celor interesați servicii diversificate și sigure, menite să eficientizeze întreaga tranzacție.

Amanetul de acasă – împrumut rapid din confortul propriei locuințe

În special în vreme de pandemie, amanetul de acasă pare a fi o soluție ideală pentru cei interesați de un împrumut rapid, fără multe eforturi. Tranzacția se efectuează din confortul propriei locuințe, fără interacțiunea specifică dintr-o casă de amanet. La toate aceste avantaje se mai adaugă și siguranța operațiunii. 

Tot ce trebuie să facă un client este să intre pe platforma amanetului, să insereze în formularul special din categoria amanet de acasă detaliile produsului din aur: 

  • tipul de aur;
  • gramaj; 
  • poza bijuteriilor;
  •  data și ora în care solicită ridicarea coletului. 

Ridicarea se face gratuit, iar după ce bijuteriile ajung la sediul agenției și sunt evaluate, clienții primesc un e-mail cu oferta finală, iar dacă aceasta este aprobată, banii le vor fi transferați pe card în câteva ore. 

Cele mai citite articole

Crearea unui cont în platformă îi ajută pe clienți să-și gestioneze de oriunde contractele, prelungindu-le, achitând sau refinanțând împrumutul, cu un simplu click. 

Amanetul în agenție – posibilitatea de a discuta față în față cu consultanții

Evident că există și metoda clasică de a beneficia de serviciile unui amanet, și anume aceea a prezenței fizice în agenție. Avantajul major este că un client are posibilitatea să discute față în față cu operatorii amanetului, să adreseze toate întrebările și să primească toate lămuririle de care are nevoie. Mulți oameni preferă această variantă, pentru că au mai multă încredere în tranzacțiile fizice. 

Un alt avantaj oferit de o agenție este legat de obținerea rapidă a banilor în baza unor obiecte de aur care nu mai prezintă interes pentru client, din vaste motive (spre exemplu – deteriorarea bijuteriilor din aur). Indiferent de starea obiectelor, clientul poate prin intermediul acestui serviciu de cumparare aur să beneficieze rapid de bani.

La amanetul TEZAUR atât contractele încheiate în agenții, cât și cele încheiate prin serviciul online Amanet de acasă pot fi gestionate pe platforma companiei, prin crearea unui cont pe site sau prin descărcarea aplicației Tezaur Online. Clienții vor avea posibilitatea de a-și suplimenta oricând online împrumutul, de a-l prelungi sau de a achita online, fie parțial, fie integral, fără a mai fi nevoie să se prezinte în agenții. 

În concluzie toți clienții pot beneficia atât de serviciul online al unui amanet, cât și de cel fizic, fiecare cu avantajele sale: amanetul de acasă este confortabil, iar cel din agenție oferă posibilitatea unui feedback fizic.

Cele mai citite articole