Orgasmul feminin este mega potentialul care nu poate fi intotdeauna dezvoltat pe deplin. Exista multe motive pentru a nu avea un orgasm. Stresul este unul dintre motive. Pentru unele femei, problemele de orgasm sunt hormonale, psihologice sau chiar anatomice. Poate ca ea nu-si comunica clar nevoile, poate ca el nu asculta suficient de atent. Daca te intrebi ce tipuri de orgasm exista, iata cateva dintre ele:

Orgasm mental

Suna ca un mit – si sa fim sinceri, probabil asa va ramane pentru majoritatea femeilor: orgasmul mental. Ajungi la punctul culminant cu ganduri senzuale? Incearca, deoarece cinematograful sexy nu greseste niciodata.

Coregasm

Coregasmul nu numai ca suna cool, ci femeile il primesc in timpul antrenamentelor, adica atunci cand transpira cu adevarat in timpul exercitiilor. In SUA exista deja cursuri speciale de fitness in care se practica coregasmul. Coregasmul se presupune ca se realizeaza prin contractia extrema a mijlocului corpului: daca iti incordezi stomacul, picioarele si fesele in acelasi timp, exerciti o presiune interna asupra clitorisului si astfel poti induce senzatii deosebit de intense de excitatie care uneori duc la orgasm.

Orgasm in timpul somnului

Nu numai barbatii au vise erotice, ci si femeile pot avea orgasm in somn. Din pacate, nu iti poti controla visele, dar le poti influenta putin. Daca te gandesti mult la sex inainte de a te culca, cu putin noroc s-ar putea sa ai si momente fierbinti.

Cu buzele 

Cele mai citite articole

Chiar daca se intampla foarte rar, putem de fapt sa avem orgasm prin sarutare. Incepe cu buzele si se raspandeste pe tot corpul. Iti poti da seama ca esti foarte excitat prin buze la fel de mult ca si in organele sexuale. Si daca orgasmul nu functioneaza, nu-ti face griji. Practic, sarutul este destul de distractiv asa cum este.

Orgasmul obtinut prin masturbare

Ce poate fi mai bun decat sa-ti studiezi corpul si sa te rasfeti cu placerea. Modul in care se obtine placerea nu este deloc important, principalul lucru este rezultatul. Si daca inca mai ai fantezie si imaginatie grozave, orgasmul nu se va face mult asteptat.

Relaxarea este o parte importanta a sexului

La fel si preludiul. Pentru femei, tandretea, saruturile si atingerea sunt importante. Intr-o stare relaxata, exista o mare probabilitate de a obtine un orgasm.

Orgasm vaginal

Vaginul, interiorul invizibil al organelor genitale feminine, are mult mai putini nervi decat clitorisul. Cu toate acestea, exista centre de placere in aceasta zona care, atunci cand sunt stimulate de jucarii, un penis sau o mana, pot duce la un orgasm puternic. Cu toate acestea, nici aici nimic nu functioneaza fara clitoris. 

Daca se umfla din cauza excitatiei, acest lucru asigura ca vaginul se constrange si devine mai sensibil la stimuli. Daca totul se reuneste acum – penetrarea, stimularea clitorisului si a altor zone erogene (sani, gat, buze, fese) poti ajunge la punctul culminant. Multe femei considera ca acest orgasm este deosebit de intens.

Cele mai citite articole