Echiparea standard a noului model EQS aduce clienților cele mai inovatoare sisteme de asistență și dotări tehnice de top. 

Nivelul de calitate este unul înalt, așa cum ne-a obișnuit Mercedes, pentru ca tehnologia și designul elegant să se contopească, într-unul din cele mai performante modele de Mercedes electric. 

Aceste vehicule sunt preferatele dealerilor auto, iar în showroom-uri, acest vehicul este tot mai admirat.  

Și specialiștii  de la Auto Schunn România, partener autorizat Mercedes-Benz România, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, sunt de aceeași părere : EQS este un autovehicul de succes.

Poți descoperi pachetele de dotări ale noului model Mercedes EQS, sunt  patru pachete diferite, ingenioase și atractive. Fiecare caracteristică aduce mai aproape tehnologia de top, combină echipări și sisteme de siguranță. 

Pachetul Advanced


Pachetul Advanced este conceput pentru a oferi noului model EQS o serie de opțiuni utile.Există mai multe sisteme de asistență pentru a ajuta deplasarea în siguranță. Sistemul MBUX – realitate augmentată care folosește cele mai tehnologii, permite access facil la navigație dar și numeroase informații utile în timpul deplasării. 

Compartimentele largi de depozitare sunt utile pentru drumuri lungi iar designul este completat cu praguri de acces frumos illuminate și inscripționate. 

Pachetul Advanced Plus


Cu ajutorul acestui pachet, tehnologia e la îndemâna ta. În completarea pachetului Advanced, ai un plus asistență la rulare și parcare , pentru o siguranță sporită. 

Farurile noului EQS îți asigură o iluminare în condiții optime, grație sistemului Digital Light. Ai la îndemână un pachet de asistență pentru parcări în deplină siguranță, cu camera video 360°, care lărgesc câmpul visual și te ajută să rămâi sigur pe comenzile vehiculului chiar și în cele mai strâmte locuri.

Realitate augmentată MBUX optimizează sistemul de navigație și te ghidează optim, cu cele mai utile informații din trafic. 

Cele mai citite articole

De asemenea, acest pachet vine cu dotări de confort: praguri iluminate, compartiment special de depozitare aflat sub consola centrală.

Pachetul Premium

Acest pachet special are surprize tehnologice de top, în mod suplimentar, pe lângă dotările pachetelor Advanced sau  Advanced Plus. 

Trapa culisantă panoramică  este mai amplă, sistemul de sonorizare Surround Burmester® este completat pentru mai mult confort cu climatizarea automata Thermotronic. 

Asistența Plus pentru o conducere mai sigură este completată de sistemul cu camera video, pentru marșarier. Iluminatul ambiental transformă interiorul noului EQS într-un spațiu dominat de confort.

Pachetul Premium Plus


Avanced și Premium sunt completate cu cele mai interesante dotări, care nu omit nici o posibilă dorință.  

Asistența inspirată de realitatea virtuală MBUX, oferă o interacțiune intuitivă și fără atingere a diferitelor funcții ale vehiculului. Limbajul gestual se transformă în realitate.

Camera video din unitatea de comandă centrală recunoaște gesturile făcute cu brațele sau mâinile și adaptează funcțiile conform cerințelor șoferului. 

Confortul este accentuat de  scaunele multi-contur acoperite cu piele de cea mai bună calitate. Pachetul AIR-BALANCE te învăluie cu un parfum personalizat, dedicat unei stări de bine. 

Sistemul de climatizare Thermotronic contribuie la crearea unui ambient perfect pentru o călătorie cât mai plăcută.

Fiecare din aceste pachete îți oferă o experiență unică, din punct de vedere al funcționalității dar și al esteticii și al stării de spirit relaxate, în siguranță și confort.

Intră pe auto-schunn.ro și comanda noul model Mercedes EQS de la Auto Schunn România, partener autorizat Mercedes cu reprezentante in Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Cele mai citite articole