In ziua de azi este esential sa avem la indemana cel putin un smartphone sau un laptop, avand la dispozitie oriunde ne-am afla atatea servicii si optiuni pe care le putem accesa de pe acesta, economisind timp, bani si efort. In aceasta privinta precum si in multe altele, putem spune ca viata noastra este acum mai usoara decat in trecut.

Fara indoiala ca un dispozitiv bun are si un pret pe masura insa stim bine ca functiile sale isi merita banii pe deplin. Iar functionalitatea este numai unul dintre aspectele pozitive pe care le poate aduce un gadget in viata unei persoane. Un smartphone de exemplu, este de asemenea si un bun accesoriu, fiind elegant si usor de asortat cu o tinuta sau alte accesorii. Acelasi lucru poate fi spus si despre o pereche de casti.

In momentul de fata, in magazinul Quickmobile, unul dintre cele mai mari si mai bune magazine de IT&C din tara noastra, gasim in exclusivitate cele mai noi modele de MacBook Pro 16 2021 si MacBook Pro 14 2021 ale brandului Apple. Acestea sunt in prezent varful de gama in ceea ce priveste aceasta serie si nu numai, avand configuratii mult mai bune decat alte modele datorita, in special, procesoarelor M1 Pro si M1 Max, care cresc in mod impresionant performantele intregului sistem.

Ambele modele sunt destinate profesionistilor, fiind perfecte pentru orice tip de sarcina, de la gaming la programe de editare, care pot avea cerinte foarte mari. Avand procesoare rapide precum si memorii Cache foarte mari, se descurca fara probleme in multi-tasking astfel ca putem lucra pe mai multe monitoare in acelasi timp, in mai multe aplicatii. Sunt notebook-uri ce pot fi utilizate atat individual, acasa, cat si in cadrul unei firme, unde se doreste performanta de top, eficienta si capacitate de lucru cat mai mare.

Cele mai citite articole

Comparativ cu alte modele, aceste MacBook-uri sunt proiectate astfel incat sa aiba si sistem de aerisire cat mai performante, laptopurile avand tendinta de a se incalzi mult mai repede si mai puternic decat un sistem PC. Astfel, putem lucra pe ele fara probleme, indiferent ce aplicatii am rula.

Pe langa aceste doua dispozitive moderne si performante, in magazinul Quickmobile mai gasim in exclusivitate si un alt produs marca Apple. Este vorba despre castile bluetooth Apple AirPods 3. Acestea aduc noi imbunatatiri in ceea ce priveste calitatea sunetului, durata de viata a bateriei, posibilitatea de a fi utilizate in numeroase aplicatii precum si capacitatea de a ne putea conecta la cat mai multe dispozitive. 

Astfel, castile pot fi utilizate atat pentru a asculta muzica sau a viziona un film in liniste acasa, pentru a initia apeluri voce sau video la un telefon, laptop sau desktop Apple dar si atunci cand desfasuram diverse activitati sportive sau iesim undeva. Sunt rezistente la apa si la transpiratie asa ca nu trebuie sa ne ingrijoram de aceste aspecte. 

Chiar daca suntem plecati foarte mult timp si un avem acces la o sursa de curent, castile au o autonomie suficient de mare, de pana la 5 ore utilizand tehnologia Spatial Audio. Totodata, avem la indemana si husa care are rol de spatiu de depozitare dar si de incarcare, oferind un plus de autonomie de pana la 30 de ore, in ascultare.

Cele mai citite articole